torstai 5. heinäkuuta 2012

Lenkkiä tänään?

Itellä menee aika myöhään, kotona arviolta seiskan aikoihin, mutta jotain ajattelin kuitenkin käydä ajelemassa. Onko muita lähdössä?

4 kommenttia:

  1. On ja olen niin ikään seiskalta kotona.

    VastaaPoista
  2. Täällä mentiin taas vähän "meni niin kuin meinasinkin" hengellä eli vaikka Santullekin puhelimessa muuta turisin niin en sitten kerennyt telcojen välissä mihinkään, mutta ajattelin että mennään vikan perään sitten kun kerran on valoista näin kesällä. No vikan perään tuli vielä yksi lisää ja sitten kello olikin jo tovin yli 22:00 ja laiskuus yllätti...Ei oo kyllä nää työkuviot nyt oikein yhteensopivia muun elämän kanssa...

    VastaaPoista
  3. Santun kanssa tsupuiltiin rauhaksiin Säijässä edestakaisin. Vauhti pysy maltillisena ja hyvä niin. Tää viikko olisi tarkoitus palauteta ja ensi viikolla sitten taas tehoja peliin. Markus, muista pakata kengät ja petaalit reppuun!

    VastaaPoista
  4. Itelläkin painoi silmä aika pahasti, kun ajelin takaisin työreissusta ja ei olisi moneksi minuutiksi tarvinnut istahtaa, että ois jäänyt lähtemättä. Enkä edes joutunut lähtemään aikaisin. Täytyy nostaa hattua teille kahdelle, että jaksatte aika usein kuitekin noina reissupäivinäkin lähteä lenkille.

    Muista tosiaan omat pedaalit (sekä maantie, että maasto, kuulin huhuja, wbr:n metsäläistiimi on lähdössä Jämille).

    VastaaPoista