tiistai 31. heinäkuuta 2012

Kohti ISMejä

Kävin survomassa Säijän normi vetopätkän meno paluuna tt kulkimella. On kesä ja tuulen suunta mennessä vastainen. Tämän ansiosta pystyin ekan kerran tulemaan takaisin menoa ripeämmin. Päivän treenin päätarkoitus oli mitata toipumista. Mitään yltiölentoa meno ei ollut, mutta suoritteina tuntemuksien osalta ihan hyvä ja pystyin tekemään nousujohteisen harjoitteen, joka oli päätarkoitus. Meno avg 36,9 km/h ja paluu 38,8km/h. Vedot olivat paljon helpompia kuin osasin etukäteen ajatella. Tarkoitus oli pitää homma vk:na ja jättää terävin piikki käyttämättä, jossa onnistuin. Molempien vetojen lopussa  oli tunne, että vetoa voisi jatkaa. Vaikka vauhti ei ole huimaa, niin olosuhteisiin nähden sen verran hyvän tuntuista, että ilmot menee maantie ISM:stä sisään.

2 kommenttia:

  1. Viikkotenpossa kyseltiin jo ISM-ilmojen perään ja sanoin, että oma ilmoittautumiseni sunnuntaille on kiinni Tapista, joten kait tässä sitten on pakko lähteä jännittämään.

    VastaaPoista
  2. Lauantaille ilmoittautuminen oli kiinni tämän päivän viikkotemposta ja sille tuli vahvistus. Tosin vaimokkeen suunnalta oli jo aiemmin tullut ilmoitus, että kun "koko kesäloma on mennyt mun treenien ympärillä, niin katokin, että lähdet ajamaan" ; ).

    VastaaPoista