lauantai 14. heinäkuuta 2012

Lauantai lönkkää

Ajelin tänään 110km ja 3.30h. Vähän vajaa puolet Kanuunoiden letkassa ja loput omin päin aikataulupaineista johtuen. Jatkoivat vähän pidemmälle, kun itse käännyin myötätuuleen ja kotia kohden. Vähän tuntuu olevan edelleen kropassa väsyä ja selkä on aika ilkeesti kipeänä. Voi olla että Santun spekseissä en pysty Hämeenlinnaan ja takaisin ajamaan jollei päivän palauttava tee illasta ihmeitä. TT pyörä on huollettu tai siis korjattu. Ihmettelin viime lenkillä outoa ääntä takapäästä kun nousin putkelle. Unohdin asian kotona ja tänään kun irrotin takakiekon, huomasin ripustuksen ruuvin poissaolon ja toisen ruuvin melkein irti. Onneksi huomasin nyt enkä vauhdissa :-)

1 kommentti:

  1. Aika pitkää palauttavaa...

    Jos selkä epäilyttää, niin kannattaa melkein harkita maantiepöörällä lähtemistä.

    Eihän toi nyt eroa spekseiltään toissa tiistain Valkeakosken lenkeistä kuin pituudeltaan ja kilsa tunnissa lisää keskaria tiepätkille. Silloin tiepätkät oli 39kmh, eikä siinä mun mielestä missään vaiheessa tiukilla oltu.

    Mutta jos kropassa on väsyä, niin kannattaa ehkä vähän spekuloida ruokavalioasioita, koska treenimäärät on olleet niin pieniä (oma viikkokeskiarvo toukokuusta eteenpäin alle 10t), että niistä pitäisi palautua kyllä tosi helposti.

    VastaaPoista