maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kävelevä kiljukanisteri

Viime viikko meni maanantain suihkulenkin jälkeen enemmän ja välillä vielä vähän enemmän kivuliaissa tunnelmissa. Toistaiseksi diagnoosioletus on kampylobakteerin aihteuttama tauti. Vatsan vetelyys loppui lauantaina ja nyt on tähteenä jäljellä erilaisia kouristuksia ja lihaskipuja sekä kolme kiloa kepeämpi olemus. Jonkun verran myös polvissa tuntuu ikävältä, kun olen kokeillut pientä liikkumista kuten eilen Pori Jazzeilla käynti. Odottelen lopullisia tuloksia rapanäytteistä saapuvaksi tämän viikon alkupuolella. Nyt on antibioottikuuri päällä ja tuloksilla varmistellaan, että oletus on oikea ja sitä myöden lääkitys. Vatsa käy kuin kiljukanisteri, mutta on se vaan mahtavaa kun vesi ja jopa ruoka pysyy sisällä.

Ennen lopullisia tuloksia kampylokaverista en lenkkiä vielä uskalla heittää, ettei nuo nivelvaivat vaan aiheuta isompaa tuhoa. Ensi lauantain 8h Rogaining taitaa olla tältä pohjalta taputeltu asia.

Tämä päivä on mennyt kasvihuoneen perustuksia ihmetellessä ja suht hyvin on kuitenkin pystynyt touhuamaan. Illalla myöhemmin tietää, että kuinka kroppa siihen suhtautuu. Ehkä sitä tällä viikolla kuitenkin kampia jo pääsee pyöritteleen.

3 kommenttia:

  1. Tosta ei kyllä voi sanoa, kuin että kruunaa tän loistavan kesäkelin. Ei vissiin ole ihan tavatonta, että kambylokaverin kanssa vietetään aikaa jopa sairaalan pedissä, joten ei ihme, jos vähän vetää veteläksi.

    Kannattaa fundeerata treenailua ja liikkumista pitkällä juoksulla, eikä hätiköidä, vaikka kiljukanisterin asettuaessa hinku on varmaan kohtuu kova.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa että oli melkoinen taistelu mutta onneksi päättyi oikean miehen voittoon. Laihdutuskuurikin sai siitä oivan startin, ei muuta kuin jatkat samalla ruokavaliolla niin kohta täytyy ostaa pienempiä ajovaatteita.

    Sitten vaan rauhallista ajoa alkuun, ei taida muu tarttua toipuvaan kroppaan joten turha reuhtoa. Jos vaan aika sallii niin voin kyllä lähteä ihan oikeille pk-lenkeille mukaan, paremminhan se vauhti pysyy kuosissa kun suu ottaa kierroksia jalkojen sijaan.

    VastaaPoista
  3. Huomenna keskiviikkona olisi rauhallista lähinnä psyykelenkkiä klo 10 tuntumassa tarjolla.

    VastaaPoista