keskiviikko 8. elokuuta 2012

Valmistava kova

Tänään oli vuorossa ISMiin valmistava kova treeni. Kyttäilin koko päivän keliä ja ennusteita, kun yritin välttää treineriä. Päivä meni taidekeskusvierailussa ja iltapäivä öljylämmittimen hoonauksessa, josta muistinkin vuoden takaisen asian eli öljynoki pistää keuhkot aika ruvelle. Jokatapauksessa treinerihommiksi meni kova valmistava. Valmennuspäälliköltä tuli vielä viime hetken ohjeet, ettei mennyt liian helpoksi :-). Tein verrat ja 5*5min/ 5min kovenevan. Jos oli talven Haikan spinningit välillä raastoa, niin tämä meni jo osastoon ei lasten nähden. Kyllä teki kutaa, mutta toivottavasti ei mennyt överiksi. Leukun mäki olisi ollut optimi, mutta ei tuo tuuli ja tumma taivas oikein vetänyt puoleensa ja sitten vielä pimenevä ilta jne...

Huomenna tallipäällikön kanssa pitkälle rauhalliselle heti aamusta. Sitten alkaakin olla valmistelut valmiit ja loppuviikko lyhyttä pyörittelyä.

2 kommenttia:

  1. Hyvä, hyvä! Huomenna pyörä lentää! Pitäkää jonkinlainen kohtuu huomisen lenkin mitassa, vaikka rauhaksiin ajaisittekin (voi olla, että keli pitää huolen..).

    Kyllä oli traineria ja Haikan spinning-studiota ikävä, kun kävin kipuamassa Laajavuoren mäkiä +8 asteessa ja vesisateessa. Ja tietty aamu-unisena suoritettu varustepakkaus oli sellainen, että ihan takki auki liikenteessä kesähepenillä, ilman kengänsuojia.

    Ai joo ja kun sovittelin kenkiä jalkaan, niin ihmettelin, että onpas nyt ohuet sukat, kun kenkä näin pyörii. Toista jalkaan kammetessa totesin, että kaiken muun olennaisen lisäksi myös pohjalliset olivat jääneet kotiin. Että nyt kait sitten haettiin sitä asennetta.

    VastaaPoista
  2. Raakaa on seuratoverien meno, mutta kai se tärkeetä on hoitaa henkinen valmennus myös kun ensi viikonloppuun valmistaudutte. Itse onnistuin ma ja ti pakoilemaan treeniä vetoamalla muka pitkiin työpäiviin ja tulevaan 2:n viikon työmatkaan, mutta keskiviikkona sain sentään kammettua itseni Cervelon niskaan vähän yli tunniksi. Ei ollu lepo tehnyt hyvää (niinkuin valmennuspäällikkö on muistanut sivistää) eli jalat oli kankeammat kuin sunnuntaina Jämin jäljiltä.

    Seuraava liikku olikin sitten jo ihan uusi innovaatio treeneistä pakoilun alueella: onnistuin "unohtamaan" Cervelon yöksi ulos etuvaraston seinään nojaamaan. Eli siis noin 3m ohi menevästä kadusta, kaikkien näkösällä. Ihme ja kumma, että ei tarttunut yöllä kenenkään mukaan. Ehkä oli ohi mennyt vain jotain Biancheja tms. fanittavaa nuorisoa tai sitten alla olleet tuubikumit ei vaan oo enää pop.

    VastaaPoista