sunnuntai 5. elokuuta 2012

Lähtiskös maastojaos tänään aurinkoiselle ip-lenkille?

Tapilla tais olla jotain taksvärkkiohjelmaa nelkkuun asti. Mites Markus? Julli?
Muita halukkaita?

Teema, otetaan aurinkoa ja juodaan kaffia : )

7 kommenttia:

  1. Mulla taitaa mennä lähemmäksi iltaa lenkit, sen verran perheohjelmaa tässä välissä.

    VastaaPoista
  2. Tappi laittoi kans viestiä, että taksvärkki venyy. Mulla ei ole mitään erityistä iltaohjelmaa, joten jos on intoa lähteä ajelemaan, niin sopii kyllä ihan hyvin myöhemminkin, kun ehdin jo ajamaan pahimmat höökit tossa aamulla pois ; )

    VastaaPoista
  3. Ok, yritän arpoa tuossa jotain aikataulua jotta voidaan koordinoida.

    VastaaPoista
  4. Hyvä oli palauttava 55km @ 29kmh tänään, kiitos Santulle. Jalat oli ihmeen hyvin toipuneet eilisestä rääkistä. Karkin syönnistä iltaisin on selvästi etunsa.

    VastaaPoista
  5. Kiitokset samoin! Ihan palauttavaksi toi ei jäänyt, kun sulla oli sen verta hyvin jalat palautettu ; ) ja lenkki venähti pariin tuntiin, mutta tosi hyvällä fiiliksellä ajelua kuitenkin tyyntyvässä kelissä.

    VastaaPoista
  6. Taksvärkki venähti iltaan, mutta homma toimi pitkänä 11h palauttavana toimeliaisuutena. Huomenna täytyy käydä hiljaisella rullailulla, että on iskussa tiistain vk:hon tai jopa viikkotempoon.

    VastaaPoista
  7. Oho, aika tiukka värkkäys! Toivottavasti tiistaina tuuli vähän tyyntynyt. Eilen tuli meidän kevään ensimmäiset tempolenkit elävästi mieleen, kun tuuli riepotteli niin pahasti, ettei varuskunnantien, lentokentän päädyssä olevaa laskua uskaltanut ajaa lisätangoilta.

    VastaaPoista