maanantai 11. kesäkuuta 2012

Säijää vedettynä

Tänään oli sitten vetojen vuoro ja se tapahtui aika-ajopyörillä kahtena n. 20min vetona meno-paluuna sisältäen n. 10min palautuksen välissä Säijässä perinteisellä reitillä. Olin ihan tyytyväinen menoon, kun eilinen Pirkka kuitenkin terävintä tehoa hivenen leikkasi. Tasaiset jaksoi vääntää, mutta ylävillä mailla oli kyllä hapon vaara aika nopeasti reisissä. Mennessä keskariksi sain kiähnättyä 38,86 ja paluussa 38,67. Tavoitteena oli saada mahdollisimman tasalaatuiset vedot aikaiseksi eli että veto riittää toisessa loppuun asti ja siinä onnistuin. Luonnollisesti valmentaja häipyi heti alkuunsa omille teilleen ja minulla ei ollut tällä kertaa mitään mahiksia kisutteluun, mutta kyllä se pelkkä toisen vedon tietoisuus auttaa omassa motivoitumisessa kummasti.

Harjoitteena tämä oli enemmän asennetta kasvattava kuin fysiologisesti kuntoa parantava. Syke ei noussut millään yläkynnykselle, vaikka kuinka yritin runtata loppuun kuristavaa. Se lienee kuitenkin aika luonnollinen efekti eilisen polkemisen jäljiltä. Ja oikea pääsyy tämän harjoituksen ajoitukseen oli parin päivän työreisu, joka estää ti-ke iltoina harjoittelemisen. Onpahan sitten ainakin mitä palautella.

1 kommentti:

  1. On se kova luu kyllä. Täytyy sanoa, että ihan heti en ois uskonut, että pitkän Pirkan jälkeisenä päivänä tulee ehdotus vk-vetolenkille.

    Itsellä oli aika kepeä viikonloppu (treenimielessä siis, perjantain saunaillassa ei ollut mitään kevyttä) takana ja samoin parin päivän työreissu edessä, joten en säästellyt senttiäkään. Tehot menossa AP/NP 330/340w, Paluussa 324/328w.

    VastaaPoista