maanantai 18. kesäkuuta 2012

Harvinaista herkkua

Uskomatonta, mutta totta: me kykenimme Tapsan kanssa ajamaan palauttavan lenkin. Siis sellaisen, jossa ei tempoiltu, hiissattu, riuhdottu ja mulkoiltu silmäkulmasta, onko se kaveri yhtä kovilla kuin itse.

Mutta ei tässä suinkaan kaikki. Kuin pisteeksi iin päälle, Leukun mäessä huomasimme varjon ilmestyneen peesiin ja eipä aikaakaan, kun tämä varjo puikkasi ohi jonkinsortin hyrbidillä tai fitness-pyörällä ja kuittasi, että kun ajatte niin sairaan hiljaa! Ei mennyt hukkaan tämäkään reissu. Ei puuttuisi kuin, että Tappi ilmoittaisi venytelleensä lenkin päätteeksi ; ).

Lenkin yhteenvetodatat:

Entire workout (160 watts):
    Duration:      2:04:55 (2:08:57)
    Work:          1192 kJ
    TSS:           63.4 (intensity factor 0.556)
    Norm Power:    183
    VI:            1.15
    Pw:HR:          n/a
    Pa:HR:          n/a
    Distance:      55.569 km
        Min    Max    Avg
    Power:           0    1266    160     watts
    Cadence:         29    229    80     rpm
    Speed:           0    54.4    26.7     kph
    Pace             1:06    0:00    2:15     min/km
    Hub Torque:      0    3.7    0.8     N-m
    Crank Torque:    0    101.4    20.3     N-m






2 kommenttia:

  1. Venytteleen en ala, vaikka menis Helkaman Oivalla joku ohi. Ekan kerran kautta aikain (muistaakseni) meni hybridi ohi, kun olen UCI pyörällä liikkeellä. Pirkan lopussa jännitti tuo jo ihan tosissaan, mutta että kotikulmilla nyt tuli sitten kuin todellakin varjo jostain ja häipyi nopeaan tahtiin horisonttiin. No toivottavasti kaveri sai hyvät kiksit omaan lenkkiinsä tuosta ohituksesta. Ainakin itse saan työmatkalla aina, jos vaan pääsen kuittaamaan vaihtarin omalla fiksilläni :-). Vaikka perusperiaatteeni on, että fiksillä ei hikoilla. Tämän päivän lenkki toimi aivan loistavasti. Nyt tuntuu jaloissa kuinka veri kiertää ja palautuksen aiheuttama suhina estää lähes nukahtamisen. Taisi olla tämän tallin eka ja ihan aito yhdessä poljettu palauttava lenkki.

    VastaaPoista
  2. Ohhoh, kaikkea sitä näkee ja kuulee kun kauan elää. Vaikea tosin tätäkin tarinaa olisi uskoa jollei Santun wattidatasta tulisi vähän tieteellisen näköistä näyttöä suorituksesta. Tai oikeammin suorittamisen olemattomuudesta.

    Itse palauttelin illalla skypeilemällä jenkkeihin työpuheluita. Ei suhissut veri jaloissa, mutta syke ja etenkin verenpaine kyllä nousi ihan lenkkilukemiin. Kaihoten tuli välillä puhelun aikana vilkaistua ikkunasta aurinkoa ulkona...Josko tänään sitten ehtisi taas jotain tehdäkin, mutta ei kai sentään mitään palauttavaa.

    PS. Ettei muuten olisi tuo teidät narauttanut hybritikuski joku kisaheebo joka Säijän seudulla käy tuulipuku päällä kurittamassa wanna be kuntoilijoita?

    VastaaPoista