sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Viikon viritykset

Pari päivää länsinaapurissa työreissussa, niinkuin melkein joka viikko ja vähän pakollista sukulointia, mutta ihan ehjä harjoitusviikko kuitenkin. Lauantaina oli havaittavissa orastavaa flunssan oiretta, joka saattoi vaikuttaa siihen, että to ja pe oli paras terä pois vedoista. Suoritin illalla kevyen desinfioinnin, joka tuntui toimineen, koska tänään ei ole ollut merkkiäkään tukkoisuudesta.

Ma - 1:36t, jossa 66min ramppiharjoitus NP315w
ti - 4x4 split-kyykkyä, vatsoja, selkää ja yhteensä 40min alku- ja loppuverraa fillarilla
ke - matkustusta
to - 3x15min. Kovat pätkät tökkäsivät. Lähdin ekassa ajamaan edellisen viikon malliin 390-400w väliin, mutta usko loppui kesken ja oikaisin jalan ja tuumasin, että tämä oli tässä, mutta muutaman sekunnin miettimisen jälkeen uutta yritystä. Muutoin ihan ok, vetojen keskitehot 330w.
pe - 4x4min soutuergolla. Eka veto tuntui vähän nihkeältä, joten otin naksun alas tehoa, pudotin palautuksen 3 minuuttiin ja lisäsin yhden vedon. Tein perään vielä 4x4 split-kyykkytreenin.
la - sukulointia
su - 2:20 umpihangessa ja pakkasessa krossarilla Tapin kanssa. Vaikka sopivalla reittivalinnalla pääsi vähän tuulensuojaan, eikä varpaita ja sormia sitten tarvinnut amputoidakaan, niin nää ei kyllä ole mun juttu. Onneksi Pirkkahallin treenit alkavat ensi viikonloppuna. Tappi oli näköjään salatreenannut vielä tunnin perään. Välitön isku, kun erehtyy paljastamaan pientä heikkoutta ; ).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti