sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Väliviikkoa piteli

Kuluneesta viikosta ei paljon mainintoja saa aikaiseksi, kun työhommat painoivat pahasti päälle ja arkiviikolla ei jäänyt aikaa eikä loppuviikosta enää edes virtaa treeneille. Jotain tuli kuitenkin tehtyä vaihtelevalla menestyksellä. Yritystä kyllä oli pelissä.

Ma Viimeisten pirkkalaisten perinteinen joululenkki ja perinteisellä reitillä. Jouduttiin ajoittamaan jäsenistön matkapoliittisista syistä lenkki jo alkukuulle. Lyhyine taukoineen kertyi 2.41h juoksua ja kilsoissa reitti on muistikuvien mukaan 27km. Lenkki oli edellisen viikon jäljiltä aika kova puristus ja meinasi välillä jo usko loppua, kun aika pitkä pätkä juostiin auraamatonta Pirkkalan perämettän lenkkiä.Tämä oli muuten juoksukauden kahdesta päätavoitteestani Teivo Cup osallistumisen ohella se toinen. Eli ne on nyt plakkarissa.

Ti-Pe Lepoa, matkaa ja töitä

La Teivo Cup. Olihan aika rypistys. Kaikkien aikojen pohjanoteeraus ajan suhteen. Ei olleet kärjenkään ajat kovia, mutta kyllä oma aika oli surkeetakin surkeempi 21.03min. Nastoilla ja tuulessa tarpomista. Onneksi ei ollut Kaapo tällä kertaa viivalla, olisi varmaan pumppu hirttänyt kiinni. Ilman sitäkin lisämaustetta oli paluumatkan keskisyke 186 ja siinä vastatuulessa ei sitten mikään muu liikkunutkaan eteenpäin kuin joka lyönnillä rinnasta ulos pyrkivä sydänlihas.Yhteensä 1h ja 11km. Joka tapauksessa kyllä noi TC pyrähdykset ihan rypistämisen väärtejä ovat olleet ja kohti seuraavaa mennään selkä kumarassa ja lantio alhaalla!

Su Pirkkahallin pyörävuoro 2h (taisi ajoaikaa tulla 1.45h) ja 1h palauttavaa juoksua päälle. Pyöräilyssä 30min verra + 1h ala VK + verra. Ihan mukavaa oli taas hallissa pyörittää.

Viikon saldo 6.26h

Ensi viikolla pitäisi taas yrittää enemmän säännöllisellä treenillä eteenpäin. Noita juoksuvauhteja täytyy alkaa kaivaan esiin tonnin vedoilla. On Suoramajärven mattomiehenkin kanssa jo tonnin Pirkkahallivedoista sovittu, mutta eipä ole nekään toteutuneet vielä. Saiskohan joulun välipäivinä viimeistään aikaiseksi.

1 kommentti:

  1. Perhana! Ja tammikuun TC:kin menee sivu suun kun en oo paikkakunnalla. Ja helmikuussa onkin sitten turha enää elätellä toiveita päänahkasta. Laittakaa viestiä jos tosiaan aiotte tonneja vedätellä välipäivinä, voisin tulla mukaan itseäni nöyryyttämään.

    VastaaPoista