sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Melankoliaa ja melankolinaa

Kulunut viikko meni aika ponnettomasti harjoitusten suhteen. Viikko meni ma-to Helsinkipäivinä ja tuppasivat venyyn aika pitkiksi. Jotenkin koko viikon vaivasi outo väsy jaloissa. Ehkä parasta antia oli tämän päivän reipas kolme tuntinen ulkopyöräily hivenen haastavissa olosuhteissa. Pate kuittasi aamulla, että keskittyy muuhun liikuntaan kuin ulkona tapahtuvaan tällä kertaa. Mentiin kuitenkin Santun kanssa tuulta ja auraamatonta hankea päin. Se kait meidän vanhojen veteraanisarjalaisten rooli on, siis näyttää esimerkkiä maitopullojen lämmittäjille. No eipä se oma sisälle siirtyminenkään ollut kovin kaukana, mutta nyt voi kuittailla kun kuitenkin päätettiin ulkona pysyä :-).

Tässä viikon saalis:

Ma Trainerilla 1.30h ja välissä 8 x kiihdytys 170 kadenssiin, 5min palautus
Ti,Ke Lepo
To Trainerilla VK 3x15min/ 4min palautus, rytmin vaihto kahdessa vikassa 10min jälkeen anaerobisen kynnyksen päälle yhteensä 1.22h
Pe Piti mennä sählään, mutta tällä kertaa ei ilmeisesti ollut vuoroa kun ei ketään ilmestynyt paikalle. Kääntyi sekin ehtoo sitten levoksi
La Tosi ponneton hölkkä, jotain veksiä uhosin etukäteen mut toteutus oli kaukana siitä. 1.16h hölköttely vailla motivaatiota
Su 3.07h cycloilu osin hangessa ja osin auratuilla baanoilla. Mittari näytti -14 astetta ja se oli juurikin niin kylmää.

Tulevalla viikolla päästään Pirkkahalliin! Saa nähdä saisiko aikaiseksi juoksuvirityksen halliin viikolla. Riippuu uskaltaako Suoraman gaselli jalkautua matolta tartanille.

Loppuun vielä kuntapoliittinen kannanotto ns. melankolistelu. Olisihan se varsin mukavaa, jos Pirkkala pakkoliitettäisiin Tampereeseen, niin loppuisi täälläkin toi kelvien aurailu sunnuntaisin. Nyt joutuu polkeen aina Tampereen puolelle, että pääsee tasapainoharjoitteleen jalankulkijoiden tamppaamille poluille. Ja järvenkiertohölkilläkin se on vuodesta toiseen niin turhauttavaa, kun kotoa lähtiessä ja tullessa joutuu aurattua juokseen. Tampereen puolella saa paljon tehokkaamman harjoitusvaikutuksen.

2 kommenttia:

  1. Hyvä se on sieltä eliitti-alueelta huudella, tänne keskiluokkaisten työläisten kaupunkiin. Ihan turhaa puuhaa joku kelvien auraaminen. Eihän siellä ketään täysjärkistä liiku tai ainakaan ketään, jolla olisi millään tavalla väliä. Ja ne lumethan sulavat keväällä kuitenkin pois.

    VastaaPoista
  2. Aika pitkän säädön jaksoitte noilla lämpöasteilla. Kyllä mulla tekee tiukkaa ulokkeiden (ei sen yhden, en aja sepalus auki) kanssa eikä taida noi sähköhuovatkaan jaloissa kestää 3h lenkkiä akuilla mitkä tuli mukana. No, oottakaahan kun pistän illalla rapsaa täältä palmujen katveesta, aurinkoisesta kalifoorniasta.

    Kelveistä: eikös se Treen kaupunki yleensä pyri sepelillä hanskaamaan holtittomat pyöräilijät. Jotta ei kävelijät ja muut tallustelijat joudu vaaraan kun kenkä voisi lipsahtaa fillarin kaivamaan syvään spooriin.

    VastaaPoista