sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Pirkkahallikausi avattu

Kuluneen viikon treenisaldo oli hyvä ja suhteellisen laadukaskin. Lyhyt arkiviikko mahdollisti enemmän vapaa-aikaa ja sitä tuli onneksi myös hyödynnettyä. Ajelut tuli tehtyä itsenäisyyspäivää lukuunottamatta sisällä ja silloinkin meinasi oma lenkki päättyä lyhyeen, kun varpaat jäätyivät heti kättelyssä. Pate teki tempuista jaloimman ja antoi omat kengänsuojat mulle kesken lenkin. Kiitos siitä ja sen ansiosta tuli hyvä lenkki.

Tässä yhteenveto viikosta:

Ma Lepo

Ti Trainerilla 4*10min VK/ 2min palautus, jokainen edellistä napsun kireempänä. Yhteensä 1.30h

Ke Palautteleva trainerilla 1.20h ei erityismainittavaa

To Cyclolla 3.14h - 75km ulkoilua Hopeatie Pinsiö suunnalla

Pe Trainerilla peruspyörittelyä 1h

La Trainerilla 2h PK ja välissä 8*170-178 kadenssiin kiihdytys 1-3min palautus

Su Pirkkahallin yhteisvuoro, jossa ajoaikaa kertyi 1.54h ja heti perään hallissa 1h hölkkä. Kaikki kierrokset vastapäivään :-). Pyöräilyssä 20min verra alle ja 50min VK loppuun kiihtyvänä, jonka jälkeen loppuaika fiilistelyä palauttavasta puolikovaan. Uusi tartani taisi ottaa vauhdista vähän pois. Pyörä ei rullaa niin hyvin kuin viime vuonna, koska radat eivät ole kuluneet vielä. Joka tapauksessa hyvät oli ajot ja yllättävän letkeesti sujui tunnin hölköttely päälle.

Hyvä viikko tuli kasaan.Yhteensä 11.58h

Ensi viikko asettaa pientä haastetta harjoittelulle ja muutenkin tulee olemaan juoksupainotteinen, kun huomenna on perinteinen Viimeisten pirkkalaisten joululenkki, lauantaina Teivo cup ja sunnuntaina taas hallivuoro.


1 kommentti:

  1. No ihmekös hallissa tänään kulkikin! Ei meinannu edes peesissä jaksaa, oisko ollut tuo VK-setin kiihtyvä osuus jossa dieselin männät painoi polkusimia melkosella tarmolla.

    VastaaPoista