sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Viikon ruopaisut

Raporttia pukkaa taas jotta ei seuratoverit pääse syyttämään salaharjoittelusta. Edellinen viikkohan meni vielä pääosin rapakon takana ilman liikoja kuntosuorituksia, onneksi pääsin viikonlopuksi kotimaahan.

Ed. SU Pirkkahalli kauden avaus. Hieman oli nuppi sekaisin jetlagista, mutta kuski toimi ok eikä patterit olleet loppu toisin kuin PT-kiekosta, ei tulleet siis watit talteen vaikka pientä odotusta oli päästä näkemään mitä lelu näyttää tuollaisesta ajosta. Kohtuu tarmokasta letkoissa peesailua tuomaan vaihtelua "ohjelmoituihin" trainerivetoihin ja loppuun traineria vielä 1h, yhteensä 2h50min reipasta ajoa.

MA Lepoa ja töihin paneutumista

TI Trainerilla 2x20min @ FTP, 5min palautus. Nuppi väsynyt kun yöunet vähän sekaisin, mutta jalat toimi ok.

KE Trainerilla 60min @ ala-VK. Leppoisaa.

TO Edelleen paikallaan polkien 40min @ 10w alle FTP, nyt vähän jo pari edellistä päivää painoi, mutta vielä onnistuneesti seurattiin telkkua. Tosin ei ollut ihan tarpeeksi kova veto jotta Arnoldin ikivanha "Commando" olisi uponnut, mutta hintsusti oli digiboksilla muutakaan kelvollista leffamateriaalia. Tartteen vissiin kaivaa DVD esiin ja viimeinkin alkaa katsomaan 24:n ekaa kautta (ei tullut aikoinaan katsottua, kuten ei 99,9% muistakaan tv:n sarjoista ole ehtinyt).

PE Perhe-elämää eli sohvaa, herkkuja ja pari palautusjuomaa

LA 1h10min PK:ta kunnes alkoi tuntua outoa pykälää takakumissa joka pyöri sileätä trainerin rullaa vasten. Tuubihan se oli päättänyt hieman ratketa sivustansa ja pullisteli mielenkiintoisella pienellä kiemuralla. Varatuubi? Pyöräkauppiaalla, josta sitä ei tähän hätiin ehtinyt saada. Alkoi jo tuntua, että pientä huonoa karmaa oli ilmassa nyt sen suhteen että saisi Pirkkahallista watit viimein talteen. Onneksi Santun levykiekko oli saatavilla ja Tappi sen lupasi tuoda aamuksi.

SU 2h30min ajelua Pirkkahallissa, 50min+20min "vedot" = eli siis surutonta letkojen peesausta. Ekassa setissä Tappi ja Junnu hoiteli vetohommat ja itse ihmettelin perältä että miten pojissa riitti virtaa! Kyllä näytti molemmilla kulkevan jo makoisasti eikä edes joulua ole vielä ohitettu. Tokassa setissä surffasin Santun perävanassa. Ei tullut nimeksikään halkaistua itse tuulta, mutta niillä mennään mitä jalkoihin on annettu ja toisaalta samahan tuo miten watit tulee ja ihan mukavasti noista tuli (eka noin 6w alle FTP) ja trainerilla 45min loppuun viimeisteli jalat mukavan raukeaan kuntoon. Kyllä nää halliajot on aika hyvä talvikauden pelastus, etenkin kun ulkona hiihtokelit niin laduilla kun kelveillä.

Koko viikko tasan 7h, mutta intensiteettiä ihan mukavasti. Pahasti tuo trainerin (ja wattiviisarin) uutuuden viehätys pitää vielä otteessaan. Mielessä oli kokeilla juoksua, maastofillaria ulkona, hiihtoa ja mitä ties, mutta ajatuksen asteelle jäi kaikki. Myöhään illalla kun tenavien mentyä nukkumaan alkaa omat huvit niin valmiina oleva pyörä ja telkku kesävaatteet päällä lämpimässä on vaan aika helppo ja kutsuva vaihtoehto...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti