sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Joululoman satoa

Kulunut viikko meni harjoitusten puolesta oikein mallikkaasti. Olen pidellyt välipäivät vapaita ja aikaa harjoittelulle jäi mukavasti käytettäväksi. Lisäksi tehomittariin tutustuminen on lisännyt motivaatiota kokeilla erilaisia tehoja ja variaatioita.

Tässä saldo:

Ma Jouluaatto -> lepo

Ti Väsymystä raskaan syksyn jäljiltä, mutta iltapäivästä Werstaalle ja saldona 1.20h PK pyörittely. En ,muista statistiikkoja ja että olisi ollut muuta kuin PK

Ke Perinteinen Tapanin päivän ajelu ja pakkasen takia tällä kertaa Werstaalla 3.00h PK 180W. Keskellä 7*10sek kiihdytys 168-170 kadenssiin samalla vastuksella 5min välein.

To Tonnin juokuvedot Pirkkahallissa. Paikalle ilmaantui mukavasti väkeä ja saatiin hyvä letka aikaiseksi. Kiitos kavereiden, en alkanut lämmittämään maitopulloa vaan tein etukäteissabluunan mukaan 6*1000m/ n. 2min palautus. Eka veto 4min ja siitä aina 5 sekkaa pois viimeisen ollessa 3.35h. Katsoin sykettä, kun vikan vedon viimeinen kierros alkoi - 194. Vauhti oli mitä oli verrattuna vanhoihin juoksuaikoihin, mutta ihan tyytyväinen olen toteutukseen. Verroineen 1.20h. Näitä olisi perjantaiehtoisin tarkoitus alkaa jyystämään.

Pe 1h Werstaalla 240+ Watilla, jonka voisi tuntemusten perusteella ristiä puolihöpöksi. Allen-Cogganin mukaan Tempo. Päälle laskettelua Sappeessa.

La 2h Werstaalla kestävyysteholla 200W ja välissä jo aikaisemmin kuvattu lähtökiihdytys telineestä...

Su Pirkkahallin pyörvuorolla verrat + välissä 1h 290+ keskiwatilla. Päälle 1h PK hölkkää. Yhteensä 2.45h

Viikon tunnit yhteensä: 11.25h

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti