perjantai 21. syyskuuta 2012

Viikon merkittävin pyöräilytapahtuma

No joo, Tony Martin ajeli jotain viikkotempoa Alavilla mailla, vai mikä se oli, mutta tässä todellinen update : )




3 kommenttia:

  1. Komeet on popot! Hyvin on toiminut mulla pykälää (vai kahta) halvemmat mallit noista, noihin ei ihan lompsa silloin motivoitunut aukeamaan ;=)

    Kaikennäköistä toivelistaa on kyllä tässä itselläkin joulupukille kerääntynyt, taitaa tosin toteutuma jäädä heikoksi, jollei sitten keksi vielä parempia syitä miksi hankinnat ois välttämättömiä. Toisaalta viime vuonna 40v lahjana itselle hankitut Cervelo ja Cuben cyclo melko pätevästi todistivat että rahalla voi ostaa jos ei kuntoa niin ainakin treeni-intoa ja -iloa. Vanhuuttaan natiseva Giantin maasturi (3v) on kovin vähän päässyt ulkoilmaa haistelemaan muuten kuin talvella.

    VastaaPoista
  2. No joo,ainahan noi varustepäivitykset vaatii jonkinlaista itsepetosta (tosin tällä kohtaa, vanhat popot alkavat olemaan todella tiensä päässä, kun pohjan kuidusta on kohta neljännes kulunut pois ja vaahtorunko paistaa).
    Mutta sitten, kun itse päätös on tehty, niin "köyhän ei kannata ostaa kuin parasta" periaatteen noudattaminen helpottaa pääsemään ylitse muutaman kympin turhista tuskailuista mallivalinnoissa : )!

    VastaaPoista
  3. Onpas pron näköiset kengät. Ei niitä auta syyskeleihin laittaa rapaantumaan ollenkaan. Paremminkin kannattaa syyskausi pyörittää sunnuntaiehtoisin Haikan lavalla tanssikansaa! Klosseja ei siinä hommassa kannata käyttää ettei mene kaarteet pitkiksi.

    VastaaPoista