sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Cyclo -kausi avattu

Tämänkin viikon harjoittelua on tahdittanut dieetti. Alkuviikosta tuli ma-ti pari rauhallista tsubuilua. Keskiviikkona oli vuorossa kevyt tunnin hölköttely. Sen jälkeen oli energiavajeen ansiosta homma sen verran paketissa, että torstaina oli suosista lepiä siis ihan oikeeta torkkua sohvalla työpäivän päälle. Perjantaina oli lepiä niin ikään ja rapujuhlat, mikä luonnollisesti sääteli la lenkin ajankohdan illemmaksi. Hyviä oli ravut ja kyllä se panssarin alta ryystettävä liemi vaan tuntuu seuraavan päivän toimissa.

La ja su oli molemmat cycloilua omin päin viime syksyltä tutuissa Taivalpirtti - Hakkari maastoissa. Tänään oli pakko ottaa urheilujuomat ja patukat käyttöön, kun jalat oli aikalailla väsynä jo aamusta. Molemmat keikat olivat 2.15h luokkaa ja pituus 55km. Mukavaahan tuo oli taas pitkästä aikaa.

Ensi viikolla piti ottaa Nutrilett kuritusta, mutta kyllä lodju jäi eilen kaupan hyllyyn. Alkoi sen verran puistattaan pelkkä ajatus herkkugourmeekuurista. Yritän pitää linjaa lämminkuppi Squeezy yhdistelmällä.

Tässä näitä tämän viikon fiiliksiä. Ensi viikolla cycloilua, juoksua ja traineria...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti