perjantai 7. syyskuuta 2012

Ratkaisu aikarajoitteiselle

Lentomatkalla rapakon taakse penkin taskussa oli tarjolla laatulukemista American Aeroflotin malliin. American Way julkaisussa oli tutut samat mainokset jotka tuntuu olleen lehdessä viimeiset 10 vuotta (mainosmyynnistä vastaavaa ei taida paljon hommat rassata) ja tällä kertaa huomio kiintyi ajankohtaiseen aiheeseen:


Mainos on kuin TV-shopista ja härvelin design...No jätetäänpä kommentoimatta. Hinta on niin absurdi, eikä vain määrä vaan tarkan laskelman lopputuloksena saatu $xx,x15. On mahtanut kavereita naurattaa kun ovat tuota miettineet. Koneessa nautitut pari pikkuputelia valkoviiniä eivät olleet aivan vielä riittävä määrä, että olisin innostunut tilauksen laittamaan sisään.

Tälläkin viikkoa aika on ollut matkustelun takia sen verran kortilla, että jotain yllämainitun kaltaista shortcuttia kyllä kaipaisi. Kotona tuli jo viime viikolla testattua uutta pikatreeniä joka sopii niiksi illoiksi kun pääsee kotona oleilemaan: juoksumatolla pikainen lämmittely ja sitten n. 4min vetoja lyhyillä palautuksilla maksimi ylämäkeen mitä Tunturista saa (12%). Ainakin tuntui siltä, että myöhään illallakin huteralla tahdonvoimalla tuolla oli helpompi nykiä itsestä jotain irti kuin että olisi yrittänyt jotain vastaavia intervalleja kuntopyörällä. Nyt NYC:ssä hotskussa tuli ensin aamulla elvytettyä vanha kunnon hotellihuone kuntopiiri eli vatsoja, etunojia, selkää roikkumalla työpöydän alla, yhden jalan kyykkyjä jne. Ensin näytti siltä, että siihen homma jäisikin kun ei täällä keskisellä / itäisellä Manhattanilla oikein mitenkään järkevästi katuja pitkin voi juosta, mutta rannasta löytyikin pienen matkan päästä ihan tolkullista yhtenäistä kävelytietä ja vähän yli tunnin juoksu tuli ravattua työpäivän päätteeksi. Näillä eväillä pitää nyt tämä viikko sinnitellä kun viikonloppukin menee lentokoneessa.

5 kommenttia:

  1. Siis Central Parkista ei löytynyt sopivaa katua juoksentelulle? Sinnehän ois voinut mennä vaikka fillaroimaan!!

    VastaaPoista
  2. Katoin tota kuvaa tarkemmin ja tajusin vasta nyt, että se pilkku hinnassa ei ollut decimaali- vaan tuhaterotin. OMG niin kuin nuoriso tapaa sanoa!

    VastaaPoista
  3. Central Park ois ihan loistava. Se on vain aika monen kilsan päässä meikäläisen asuinmajasta täällä. Ja tällä katutrafiikilla siirtymä sinne melko hidas. Ajattelin kyllä lauantaina-aamulla katsoa tilannetta. Tuo rantareitti mitä eilen juoksin oli kyllä maisemiltaan myös aika ok!

    Jep jep, tuo ROM ei ihan köyhien laite ole. Tosin kun toimistokin on Hollywoodissa niin ehkä sieltä löytyy niitä höynäytettäviä.

    VastaaPoista
  4. LOL

    Tsemiä sinne rapakon taaksen. Kyllä on wanna bii miehistöllä alkanut arki painamaan päälle. Itsellä vielä normi kiireiden lisäksi painokuuri leikkaa parasta terää kaikesta treenimäisestä yrityksestä, paitsi hooverista jossa menee 4min heittämällä kun pelkkä maha on keventynyt monta kiloa.

    Viikon alhaisin lukema 78,7kg oli eilen aamulla. Tehokasta tavaraa tuo tallipäällikön mainostama Squeezy ja hyvänä boostina toimii oma Blå Band soveltaminen päälle. Otan varmaan ensi viikolla taas Nutrikurituksen kolmeksi päiväksi käyttöön, kun muuten alkaa oleen pikavoitot nostettu.

    VastaaPoista
  5. Hyvin on massa pienentymässä! Tosin taitaa seuran keskiarvo pysyä paikallaan kun näköjään aina matkalla täällä Amerikan ihmemaassa tulee sorruttua kaikennäköiseen tarpeettomaan mäyssyttämiseen. Tällä menoa taidetaan Tapin kanssa kohdata n. puolessa välissä eli 75kg huitteilla vaikka alunperin oli kai ajatus olla itse kiinteänä tavoitetolppana täällä 72kg tasolla ;=)

    VastaaPoista