sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Yet another reboot

Uusi harjoituspätkä piti alustaa jo 7.1. alkaneella viikolla joka sinänsä menikin ihan mallikkaasti kevennetyillä tehoilla, tosin määrää tuli vähän suunniteltua enemmän. Sitä seuraava viikko olikin sitten ei-suunniteltu vaikkakin jossakin määrin odotettu. Juniori oli poiminut mahataudin tautienlevityskeskuksesta (tunnetaan myös termillä "lastentarha") ja vaikka pesin käsiä niin että meinasivat kuivua korpuksi ja katsoin tarkkaan mitä suuhun laitoin niin virus hiippaili silti sisään omaankin kroppaan (eipä kukaan muukaan perheestä sitä onnistunut välttämään).

Arkipäivät menivät sairastellessa ja vasta viikonloppuna tein paluun satulaan. Siitä sitten varovaista starttia.

LA (19.1.) 1h trainerilla varovasti, vikat 30min @ 210w.

SU, MA, KE: 3:na päivänä 1h trainerilla jossa 2x20min ja tiistai lepoa välissä. Watit vedoissa nousi 230w --> 252w päivien edetessä.

TO: 1h kevyempää vähän vajaa 200w.

LA: Cyclolla lumisia teitä 1h30min suht kevyttä, urat ja keli muuten ok mutta yllättävän navakka viima. Vähän tahmaista meno paikoitellen, kai liian pitkä tauko edellisestä ulkokeikasta. Lopussa ei Kuuselantien jyrkähkössä nousussakaan syke noussut yli aerobisen kynnyksen, meni lenkki kyllä comfort-zonella siis viimeisen päälle.

SU: Keli hyvä ulkona, mutta kun suht tiukka sloti oli aamulla niin ei viittinyt uhrata aikaa ulkoiluun. Yllättävän kauan aina kestää vaatteiden arpominen, etsintä ja pukeminen. Etenkin Goren WS pökät on oikea pain-in-the-ass kiskoa jalkaan, kuka lie suunnitellut niihin nilkan kohdan täysin joustamattomasta materiaalista. Näillä hienoilla seliseleillä siis trainerointia 1h30min, jossa 65min @ 225w nousujohteisena, vikat 10min @ 246w. Näin ollen reboot varmaan pulkassa ja voi palata taas kunnon vetoihin.

Yhteensä vaatimattomat rapiat 6h tällä viikkoa. Tässä on nyt sutattu jo kolmatta viikkoa paikallaan aikomuksena saada tuo uusi pätkä alkamaan. Nyt näyttää ja tuntuu kyllä ihan hyvältä eli ensi viikolla taas tehot takaisin ja hiki virtaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti