sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kevennettyä

Työ- ja perhekiireiden puristuksessa ja osin harjoitusideologisista syistä (lue: päähänpisto) viikon teemaksi valikoitui laatua määrän sijaan. Ei sillä että sitä määrää olisi kyllä liikoja ennenkään ollut. Ja sen verran täytyy myös tarkentaa, että teema ei koskenut ravintopuolta millään muotoa vaan jouluviikkona hyväksi todettu määräkuuri jatkui: suklaata, juustoa, muita herkkuja reippaiden ruoka-annosten ohessa. Mättökuuri tuottikin välittömästi määrällisesti päteviä tuloksia jotka oli helppo aamuvaa'alla todentaa, laite joka on aivan yhtä näppärä kuin wattiviisari toteamaan toisenlaisia reenivasteita.

MA: Henkistä valmistautumista iltaan

TI: Oli taktisesti viisas veto mennä viettämään Uuden Vuoden aattoa ihmisten luo jotka ovat juuri palanneet kaukomatkalta Aasiasta, ei tarvinnut riekkua aamuyöhön ja näin tiistain vakio eli VK 2x20min sujui iltasella aika mukavasti, eka 251w toka 259w. Pientä yritystä sai ruuvata toiseen.

KE: Lepiä / yleishässäkkää

TO: Pitempää soiroa josta 45min @ 232w, ei kovin iloisella vireellä kylläkään.

PE: Laiskottelua

LA: Piti olla ensin latupäivä, mutta 30min temppuilua kovaksi ja jäiseksi jäätyneellä vapaan uralla riitti. Kyllähän siinäkin ehti jo tasapaino kehittyä ja sääristä löytyä aiemmin tuntemattomaksi jääneitä pikkulihaksia. Monot lenkkareiksi ja 30min luikastelua lähikelveillä. Onpa heikot nilkat kun ei polanteilla juoksentelu tahtonut maistua. Loppuun vielä 30min traineria kellarissa jotta puupökkelöihin saisi vähän takaisin eloa. Kehtaisko tuota jo talvitriathloniksi kutsua?

SU: Hallissa vähän hakusassa ensin päivän ohjelma, mutta sitten muotti löytyi. 30min soolona normaalia totisemmalla ilmeellä @ 263w joka kai parasta suoritustasoa viime aikoina. 30min ketterien poikain, eli powerTapin ja Junnun takapuolia tuijotellen ja loppuun vielä ihan sujuvaa tempotasoa itsekseen. Perään 1h hölköttelyä jossa vauhti kevyttä mutta jutut vauhdikkaita, taisi mennä henkisen valmennuksen piikkiin Junnulle, ihme hyvin kuitenkin jaksoi vanhuksien kanssa ilman että hermot ainakaan näkyvästi paukkuivat.

Yhteensä 6h35min ja speksikin toteutui eli paino nousi ja uudet recordit syntyi 2x20min ja 30min koohotuksissa. Jälkimmäisestä kai voisi aavistella että wattimiehille niin rakas FTP olisi noussut n. 260w hujakoille. Varsin kelvollinen kehitys siis lokakuun lopun testistä jossa veren maku suussa 20min @ 233w antoi ennustaa FTP:ksi noin 222w. Iso kumarrus ja kiitos Valkulle, sekä reeniohjelmasta että sivistyksestä joka antanut pohjaa ymmärtää miksi pitää ajella niin kuin pitää! Peukut menee myös trainerille ja wattiviisarille jotka molemmat yhdessä ja erikseen ovat mahdollistaneet hyvien settien vetämisen talvikaudella.

Ensi viikosta lähtien sitten taas vähän uutta ohjelmaa peliin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti