sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Dieettiä pitelee

Jouluna kovista harjoitteista huolimatta pääsi paino nousemaan aika lailla ihan silmämääräisten arvioiden mukaan. Homma ei oikein meinannut mennä grippiin vuoden alusta ja niinpä päätin ottaa tehokeinot jälleen käyttöön, että saa asiaan rotia. Ma-ke meni pelkällä Fastin Hera80 jauheella ja vedellä sekä kahvilla&teellä. Loppuviikosta olen sitten vähän ottanut mukaan hiilareita, mutta suhteellisen niukasti. Nyt on paina lähtenyt hyvin alavireeseen ja sitä myöden energiattoman kropan myötä myös treenit. Päätin sitten heti heivata kovistelut pois ja tehdä enemmän selviytymismenetelmällä edes jotain, että pysyy aineenvaihdunta ja kulutus vauhdissa. Kovaa on ollut taiteilu, kun meinaa välillä huimata kesken treenien. Omia menetelmiäni en edelleenkään suosittele kenellekään, mutta kun järki ja tunne ei itsellä tässä asiassa kohtaa ollenkaan. Joudun muutenkin on/off luonteisena kaverina tekemään tämän dieettialoituksen taas rankimman mukaan. Jospa sitä parin viikon päästä saisi sellaisen välikelin energiannauttimismoodin sitten päälle. Huomenna aloitan kolmen päivän Nutrilett -dieetin. Sitähän jo harrastelin viime vuoden loppupuolella varmoin, mutta sitäkin tukalimmin tuloksin. Harkkojen jälkeen toki otan palautusjauheet malton ja heran muodossa tuon valmiiksi mietityn lodjun päälle.

Tässä viikon pyristelyt tai paremminkin sätkimiset.

Ma 1h Werstaalla 160W

Ti 1.39h Cyclolla ulkona. Meinasi tunnin jälkeen tulla totaalisesti noutaja. Selviydyin kuitenkin kotiin aika horkassa

Ke Lepo

To 1.20h Werstaalla. Yritin ensin VK:ta, mutta ekojen minuuttien jälkeen homma oli selvillä. Watit eivät nouse ja jalat ovat tyhjät mitkä tyhjät. 154W

Pe Sählyä 1.15h + hölkkä kotiin 0.25h Tuli hyvä liikuntasuorite näihin olosuhteisiin

La TB Cyclolenkille mukaan, mutta Ylöjärvellä oli pakko heivata letkasta ja ajella omia aikoja Asuntilan kautta kotiin. kaksi ja puolituntia meni vielä jotenkin mutta sitten kosahti taas totaaliseen tyhjyyteen. Yhteensä 2.50h 64km

Su Lorvailin aamusella kotona ja sitten ryhdistäydyin. Pistin fluorisuihkeet sivakoiden pohjiin konekorkilla ja korkkasin kauden ensimmäisen hiihtolenkin-vapaalla tietty. 29km 2.06h. Muuten oli varsin mukavan leppoinen lenkki (keskisyke 136 eli oikea PK), mutta vanha ja varma vaiva tuli heti ekan lenkin aikana. Vasemman nilkan kehräsluu tuppaa tulehtumaan, kun mono jotenkin painaa siihen löysän nilkkani takia. Ei hyvä, mutta melkein onnistuin polttamaan tossut kun lämpöpuhaltimella tuunailin runkomuoveja.

Yhteensä 10.35h

Ensi viikko meni dieettiä jatkaessa ja loppuviikosta reissatessa. Jää viikonlopun yhteislenkit ja muutkin lenkit vähemmistöön. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti