sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Palautusviikko

Olin ladannut tähän viikkoon vähän odotuksia, kun treenikuorma on tullut nyt muutaman viikon ylöspäin ja sitä kautta tehojenkin pitäisi lähteä nousuun pitkästä aikaa. Joulukuu ollut hieman alavireistä ja kintut olleet vetotreeneissä tukkoiset, eikä siedettäviä tehoja ole saanut pihalle. Motivaatiota siis vähän koeteltu ja perjantain treenin jälkeen teki jo mieli laittaa hanskat narikkaan. 
Tappi yritti houkutella tänään matkaan ulkolenkille, joka oli yltynyt eeppisiin mittasuhteisiin, sekä osannottajakaartin, että matkan suhteen. Ihan hyvä lenkki olisi kyllä ollut, mutta onneksi kuitenkin jäin kotiin ajamaan 2x30 trainerilla, koska se sai vakuuttumaan, että treeni ei ole mennyt hukkaan ja kuntoa on ajankohtaan ihan hyvin, kunhan sen pienellä levolla houkuttelee esille. 
Viikon treenit:
ma - lepi
ti - salia, perinteiset 4x4 split-kyykkyä, selkää, vatsaa, vähän kuntopyörää ja soutua verraksi. (työreissussa länsinaapurissa)
ke - lepi
to - 1:45h Pirkkahalli. Unohdin aamu-unessa mittarin kotiin. Ajelin 3x20min Samun vetämää letkaa 10m päästä P. Pyykösen leveää selkää seuraten ja väliin ajoin yhteensä noin 10 kpl lyhyitä kirejä.
Samun mittari näytti vetojen tehoiksi n. 300-320-330w (ekassa mittari näytti 320, mutta siinä oli kyllä vähän ilmaa mukana). Viimeisessä ajoin osan matkasta peesissä, josta päästin välillä letkan karkuun ja kirin kiinni, joten se oli varmaan keskitehoiltaan vähän alempi, mutta nykäisin viimeiset 4 minuuttia letkasta erilleen vähän kovempaa.
pe - 1:25 rampit trainerilla. About huonoin treeni ikinä. Fillarit huuto.nettiin. Ihan mielelläni en jätä treeniä kesken, mutta kun ei pysty, eikä kykene, niin minkäs teet. Kenties vain huono päivä tai todennäköisemmin vähän heikosti palautunut parista edellisestä viikosta, vaikka päiviä oli jo mennyt useampi.
la - 1h spinning-pyörällä palauttelua. Ilman vastusta, 120-160 kadenssilla jalkojen heiluttalua ja joukkoon muutama 5 sekunnin maksimaalinen pyöritys. Spinning-pöörällä kyllä hieno vetää maksimipyöritykset, kun ei "lonksu" niin kuin vapaarattaalla varustettu. Harmi, kun ei ole mitään kadenssimittaria, olisi mielenkiintoista nähdä, kuinka lähelle 250rpm saa nykäistyä.
su - 1:50h, jossa 2x30min. Jos oli ajo perjantaina myrkynjuontia, niin tänään oli kyllä odotettuakin vahvempaa. Ensimmäinen veto oli vähän vielä tukkoista ja tuntu oli dieselmäinen, että jotain 300-310w tehoa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään, mutta toisessa kintut aukesivat ja kiristämisen varaa olisi ollut ihan reippaasti, mutta hillitsin kuitenkin hinkua lähteä ajamaan testiluontoisesti, että jäi mahdollisimman hyvä fiilis tosta treenistä surkean perjantain vastapainoksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti