sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Vuodenvaihteen raportti

Toinen isomman volyymin viikko. Alkuviikko meni vielä ihan hyvin ja ajo tuntui vahvalta, mutta viikonloppu oli jo vähän heikkoa esitystä.
Viikon viritykset:

ma
- 2,5h Melkoista mutkittelua crossarilla sohjossa. Alkumatka oli tosi työlästä. Hitaan kadenssin ja pitkän puristusajan runttaaminen on mulle erityisen työlästä, mutta oli hieno huomata, kuinka hyvältä jalat kuitenkin tuntuivat, kun pääsi takaisin auratuille, rullaaville teille lopussa. Ois mielellään ajanut pidempään, mutta sormet alkoivat jäätyä.
ti - lepo
ke - 1:50h crossarilla Tapin kanssa. Nyittiin vaihtelun vuoksi parinkymmenen sekunnin mittaisia kirejä/vetoja Puljun mäkeen. Aika puudutus kintuissa viimeisessä setissä.
to - 1:30, jossa 60min tehovariaatiot
Kintut olivat alussa vähemmän tukkoisen tuntuiset, kuin olisin kuvitellut keskiviikon treenin jälkeen. Itseasiassa alussa ajo tuntui "vahvimmalta" koko kesän jälkeen. Mutta kyllä 40 minuutin kohdalla taas epätoivo alkoi iskeä, kun treeni mukavasti kovenee loppua kohden.
pe - Tunti palauttelevaa trainerilla.
la - 3:00h crossarilenkki Tappin, Cervelo-perheen, Henkan ja Tuomaksen kanssa. Ohjelmassa olisi ollut 60min veto, mutta kun kerrankin pääsi ajamaan ulkona, niin ajattelin, ettei ole ihan hirveä synti ajaa vähän rauhallisemmin ja epästrukturoidusti, kunhan saa tuulettaa päätä. Alkumatkasta meinasi oikeasti palaa päreet, kun eksyttiin huonokuntoiselle tielle ja meikäläisellä homma meni käytännössä taluttamiseksi. Vois tietty vähän panostaa ajotekniikkaan, mutta kun en saa tollasesta maastoajosta mitään kiksejä muuten, niin helpompi vaan pysyä pois. Lähdin kiertämään tuttua ja turvallista Anianrantatietä muun porukan suunnatessa Paarentiellä. Rantatien lopussa näin muun jengin, joka oli juuri kääntynyt Paarentieltä (miinus Tappi, joka oli palauttelulenkillä ja kääntynyt lentokentältä pois). Ajelin kiinni ja ajettiin porukalla taas vanhaa lempääläntietä takaisin.
Ihan ei enää tuoreimmillaan olleet jalat, tai siis ihan tarkalleenottaen ei kintuissa ollut kertakaikkiaan mitään jäljellä.
su - Pirkkahalli 2x30min
Otin suosista vähän kevyemmin. Toisessa vedossa alkoi vähän vertymään ja lopussa huomasin, että lyhytaikaisesti olisi ollut yllättävänkin hyvin kiristysvaraa, mutta ei intoa raastaa pitkää kovaa.


Yhteensä 720TSS/12 tuntia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti