perjantai 23. marraskuuta 2012

Viikon treenejä

Sopivan seesteinen hetki trainerikituutuksen jälkeen päivittää viikon treenejä blogiin.

Ma - 1:30t, jossa yhteensä 60min erilaisia tehoportaita, ramppeja ja ylös-alassahausta. Tosi hyväntuntuinen treeni, jossa ei todellakaan päässyt pitkästymään. Ajokin tuntui muutaman viikon takkuisuuden jälkeen ihan ihmismoiselta
Ti - Työreissussa, joten salia taas pari päivää. 4x4 yhden jalan/bulgarialainen kyykky smith koneessa. Lisäsin vähän painoa viime viikosta, niin, että viimotteinen sarja päätyi 80kg. Vähän vatsa- ja selkälihasten vääntöä.
Ke -  30min soutuergolla, jonka aikana 3x4min 1:40/500m vauhdilla. Kannattaa koittaa, aika kovaa settiä kyllä.
To - matkustusta
Pe - 1:30t, jossa 3x15min -jos oli viime perjantaina ponnetonta, niin tänään oli sitten iloista rallattelua. Tai siis kaikki toki suhteellista, mutta vuoden aikaan ja treenimäärään nähden ja siis trainerilla ajaen, meni nyt ekan kerran vähän niin kuin ajattelin, että pitäisi. Ensimmäinen veto lämmittelyksi 320w. Toisessa ja kolmannessa ensin 10min 310w kieppeillä ja viimeinen 5min 400w, keskiteho päätyen 340w kieppeille.

Lauantaille testiajoa tiimin mäkitykin ja hangaroundin kanssa tiedossa, josta ei omalta osalta ole varmaan kummemmin raportoitavaa. Illalla savolainen soitto- ja rytmiorkesteri Turmion Kätilöt esiintyy Pakkahuoneella, joten saattaapi olla ainakin tiukemmat vetotreenit sunnuntailta heikossa, mutta Tappin kanssa visioitiin, että josko illemmalla jotain ajelua, kun olen ensin junnun kanssa käynyt edustamassa seuraa SPU:n syyskokouksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti