sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Viikko paketoitu ja ilman rengasrikkoja

Viikko meni tehokkaasti ja yhdellä lepopäivällä eli säännöllisyyden vaade tuli täytettyä. Samoin tuli juostua yli parin vuoden tauon jälkeen Teivo Cup kuin myös kolme kertaa saman viikon sisällä. Olen sanonut, että en osallistu Teivo Cuppiin ennen kuin olen varma 20min alituksesta. Varma en ollut, mutta alitettua se tuli ja hyvä niin. Viikon highlight oli ilman muuta lauantai-illan Bondin Jamessi jo senkin takia, että pyöräilin viime keväänä samoissa maisemissa, joissa elokuvaa oli juuri hetki aiemmin kuvattu. Tosin leffassa annettiin ymmärtää, että oltiin ihan eri maassa :-). Mielestäni oli muuten paras Bondi tähänastisista.

Tässä viikon jyystöt:

Ma 1h VK trainerilla + pikaverrat 1.22h
Ti 1.14h PK juoksu
Ke 1.30h PK trainerilla, välissä 8 kertaa 5min välein kadenssin nosto 170:een
To Lepo
Pe 58min PK hölkkä, 11km
La Teivo Cup 5km 19.34min + verrat yht n. 1h. Niukin naukin meni tavoitteeseen eli 20min alitus. Keskisyke oli 184 ja max 198. Kaikki tuli Trabantista irrotettua ja ilmaseen ei mennyt metriäkään. Lantio ei vaan pysy ylhäällä, vaikka kuinka yrittää keskittyä.
Su Rento PK cyclolla 2.24h, 58km. Aika vilakkaa keliä oli aukeilla, kun koko ajan pikkasen vielä tihkutti ja alkoi vettyynläpi. Kalliojärvi-Hakkari-Suolijärven kierto-Nirva-Pla reitillä. Alunperin piti reipas 3h polkea, mutta oli sen verran kylmä lopussa, että päätin lyhentää reissua ja toisaalta eilinen juoksu painoi jaloissa ihmeen paljon.

YHT 8.28h

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti