sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Höpöviikko

Viikon alku meni edellisestä palautuessa, joten kovaa viikkoa ei pystynyt tekemään mätön jatkoksi. Tässä tekoset:

Ma-ke lepoa. Tiistaina olin aivan poikki ja ehtoo meni maatessa

To Santun kanssa trainerilla Haikan Werstasspinningissä verrat + 50 alaVK tai perusVK, millä sitä ikinä tulisi kuvata. Omalla kohdalla tämä tarkoittaa sykettä n. 170 +-4, kun alaVK raja on 152.  Yhteensä 1.15h, alku oli kolmen päivän levon jäljiltä lyijyä mutta matkan varrella homma aukesi

Pe 1.15h trainerilla perus PK tasaisen tappavan tylsällä kuormalla

La Markuksen kanssa 3.09h cycloilua Kangasala-Kauppi reitillä. Kilsoja tuli 74km

Su Paulin kanssa cycloilua Hopeatiellä. Homma meni varsin tussuksi ja loppui apukuskin rooliin kuuluen keskeytykseen. Kapteenilla oli gummi tyhjä jo Lamminpään majalla. Seuraava gumes meni vajaan 10km ajon jälkeen ja annoin oman vararenkaani käyttöön. Ajettiin Ylöjärven kelviä kohti jäähallia, kun oman gummin puhkaisi tappajasepelin terävä kivi. No olin omani apukuskin rooliin kuuluen antanut kapteenille, eikä auttanut kuin turvautua vaimon kyytipalveluun. Lenkistä tuli torso eli 1.53h ja 45km. Tuossa kohtaa olin saanut dieselin käyntiin ja olisi voinut jatkaa vielä pari tuntia. Pate olisi kyllä herrasmiehenä  antanut kiekkonsa mulle ja taluttanut kotiin, mutta pyöräilyn kirjoittamattomat säännöt ovat sääntöjä ja apukuski pysykööt lestissään :-)

Takana on palauttava viikko ja ensi viikolla olisi tarkoitus ottaa tehoja peliin.

2 kommenttia:

  1. No johan teillä oli sunnuntaina huonoa tuuria. Ois pitänyt lähteä mukaan, josko tuo oma hyvä tuuri renkuloiden kanssa olis avittanut. Sepelin takia (varmalla diagnoosilla) ei ole mennyt kuin kerran gummes ja sekin keskikesällä. Toisilla tuntuu fillarifoorumin mukaan paukkuvan lähes joka lenkillä.

    VastaaPoista
  2. Mulla oli toinen kerta kun meni gumes sepelillä kahden vuoden sisään. Renkaasta oli porautunut terävä pitkulainen kivi sisään ja en usko että sitä olisi juuri mikään normi ilmatäyteinen rullaava rengas kestänyt. Hiekkaa on Ylöjärvellä kylvetty tuolle kelville enemmän kuin Pirkanmaan hiekkateille yhteensä :-). Paulilla oli jo valmiiksi takagummi kuin Räikkösen Lotuksessa sunnuntain kilpailun jälkeen eli se oli pienoinen ihme, että kesti tuon kelvipätkän.

    No tulipahan viikosta sitten ihan oikea palauttava.

    VastaaPoista