sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Rimaa hipoen

Viikko lähti käyntiin varsin hyvissä merkeissä, viikonlopun saldo oli 4,5h hyvää settiä ja jalat tuntuivat siitä huolimatta heti maanantaina suht tuoreilta. Töiden osalta tosin oli taas tiedossa iltatelcoja ja yksi yöpyminen Hesassa joten etukäteen aikataulutusta piti harrastaa, jota aikaisemmin ei koskaan ole tullut tehtyä vaan on tullut mentyä ns. päivä kerrallallaan mentaliteetilla. Selvästi koutsin ohjelmasta ja "valvovasta" silmästä on tässäkin suhteessa ollut hyötyä.

MA 1h trainerilla, verran jälkeen 40min nousevana ala-vk alueella.

TI  4x10min RBI 3min VK:ta trainerillä, yht. 1h10min. Paremmin kuin edellisellä viikolla, tosin vika veto hyytyen ja ekassa tarttis vähän nopsempaan löytää oikea vauhti, no eipä ainakaan ole nuo aloitukset menneet ylitse.

KE Työmatkailua

TO 50min tempo / SST trainerilla yht. 1h10min. Kerrasta 10min lisää edellisen viikon suoritukseen ja ainakin sykkeen perusteella tuli myös narskun kovempaa ajettua. Meni siis paremmalla fiiliksellä. Tyystin kyllä tv:n katselun takia unohdin touhuta vaihteiden ja kadenssien kanssa eli keskikadenssilla 93 mentiin joka näyttää olevan ainakin tällä teholla sweetspot. Nyt on onneksi digiboksillekin tarttunut näihin sessioihin sopivia elokuvia: touhua ja toimintaa, eikä mitään erityisen älyllistä dialogia jossa tarttisi pysyä kärryillä mukana, sen verran vie tämä tempo-tehokin näemmä aivokapasiteettia että taide-elokuvat ei oikein iske.

PE Muuta touhua

LA Jos viime viikolla meni arki huonosti ja viikonloppu hyvin, niin nyt sitten vähän toistepäin. Cyclolla meni 2h ok kelissä, maaperäkin jäässä ja siten nopea, mutta kun yksin ajeli niin aivan turhan vahvasti meni komforttizonelle ja keskisyke hävettävän alhainen. Oli mukamas vähän jalat tahmaiset. Porukkalenkki ois kyllä juuri oikea täsmälääke tälläiseen sluipailuun.

SU Isänpäivän aamun meininki jatkoa edellisen päivän pehmoilulle ja niinpä raa'an ulkoilman sijaan tuli suunnattua kellariin jatkamaan kesken jääneen elokuvan katsomista. Siinä ohessa sitten trainerilla 1h30min jossa keskellä vähän yli tunti ala-vk, joka sinänsä meni suht ok. Illalla vielä pitkästä aikaa pienet kahvakuulailut, ruoto kun on osoittanut vähän merkkejä löysentymistä ja esim. yhtään vauhdikkaampi rytyytys cyclolla saa alaselän hyytymään.

Yhteensä 7h10min eli jäi viime viikonkin alle vaikka lupaus oli sunnuntai-rapsassa jotain muuta. Nyt kun menneitä muutamaa viikkoa katsoo niin onpa ollut yllättävän iso traineripitoisuus. Yleensä on tähän aikaan vielä ulkoilu maistunut. Noita suunniteltuja harkkoja ei vain ole niin helppo tehdä ulkona illalla pimeässä ja traineri on kyllä sen verran etevämpi kumppani kuin tuo vanha kuntopyörä että sisä- vs. ulkopeli on aika paljon tasoittunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti