sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Tohotusviikko

Viikon teemana oli tehot, mutta toteutus lienee enemmän otsikon mukaisesti tohotuksen puolella. Sunnuntain gummijumppa lisäsi Werstasspinningmotivaatiota kummasti. Tätä kirjaoittaessa on lenkiltä paluusta jo reilut kolme tuntia, mutta näpit ja aiemmin pannutettu käsi on niin jäykkänä että hyvä kun kirjoittaan pystyy.

Ensi viikolla on lauantaina Teivo Cup 5km juoksuraasto ja siihen lienee parasta valmistautumista VK teutarointi trainerilla. Ei ainakaan vesisateen höystämä tappajasepelin kaivelu päälirenkaasta ...kele.

Tässä viikon tekoset:

Ma Lepi, kun olin duunista Hesapäivän päätteeksi kotona 20:30 - ei pystynyt edes kevyelle happihölkälle

Ti Werstaalla verrat  ja välissä 30min yläVK naksua kovemmalla vastuksella kuin normisti ja oli naksu potenssiin 2 kovempi treenikin. Yhteensä lyhyesti ja ytimekkäästi 50min.

Ke Juoksentelua 1.22h - PK vauhdilla (joskus muinoin) ja VK sykkeillä

To Lepo vaikka piti käydä kevyesti pyörittelemässä edellisen päivän lyijyjä pois. Iltanokoset voitti tän kisan.

Pe Werstaalla Santun kanssa VK raastoa. Oma treeni 2*20min/ 5min ja verrat. Yhteensä 1.20h. Toka veto ihan tosissaan loppuun kiristäen.

La Aikataulupaineisena 40km pyörittely Pirkkala-Lempäälä osastolla. Onneksi tuli noukattua Kalliojärven nousu ja loppuun Kurikka niin tuli edes jonkunlainen harjoite. Aika 1.24h

Su Edellisen viikon perinnettä jatkaen pääosaan pääsi gummijumppa. Ensin meni Lensulta tuubi ja litku ei pitänyt. Jatkoin ominpäin Lamminpäähän, jossa Pauli odotteli jo malttamattomasti vedellen ylimääräisiä urheilumajan nousuvetoja. Kun päästiin Metsäkylään paukahti multa takarengas ja kaivoin samanlaisen 'naulan' päälykäisestä kuin viikko sitten. Siinä sitten alkoi sataa ja kaikkien vaiheiden jälkeen saatiin jonkunlainen ratkaisu aikaiseksi että pääsin ajamalla kotiin. Olin jo Shellillä tilaamassa taksia, mutta onneksi kapteeni otti tilanteen haltuun ja sai mulle kumin alle. Itse lähinnä ihmettelin turvonnutta kättäni ja hain meille kahvia. Pate tuli vielä saattaan mut Pirkkalaan, lähti kaikesta sateesta ja läpikylmästä olosta välittämättä kiertään pikku Säijää. KURKO! Näin motivoidaan apukuskia ensi kesän mittelöihin.Lenkkiaika 3.30h ja ajoaika 2.17h -50km. Eli gummien kanssa meni aikas tovi.

Näillä mentiin tämä viikko. Aika vähäiset tunnit tuli, mutta tehoja oli käytössä kuitenkin ihan hyvin. Sen mitä nyt vanhasta kakstahti Trabantista ylipäätään irtoaa.



1 kommentti:

  1. Alkaa Lamminpään su-lenkkien maine olla kohta melkoinen...Onko siellä kunnan miehillä viilat käytössä verstaalla millä särmäävät sepelit mallillensa vai mikä tuota selittää? Onneksi noilla omilla vakicyclolenkuroilla ei oo nimeksikään osuuksia missä tarttis pilatuilla kelveillä ajella.

    VastaaPoista