sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Viikon satsit

Tällä viikkoa tuli tasan joka päivä jotain tehtyä, melkoinen harvinaisuus meikäläisellä. Meno vaihteli taas tutusti hyvästä huonoon, mutta ei huonot päivät pahasti rassaa kun tulee mukavasti noita hyviäkin settejä väliin.

MA 30min palauttavaa trainerilla. Just sen verran että sai katottua loppuun kesken jäänee leffan.

TI  4x10min RBI 2min VK:ta trainerillä, yht. 1h5min. Hyvä setti, jalat toimi hyvin ja sykkeet nousi pitkästä aikaa vetojen lopussa selvästi yli kynnyssykkeiden. Jostain syystä jalat niin herkät, että kadenssi asettui vedoissa noin 100 kulmille. Nämä arkisetit tuppaa jäämään ajallisesti vähän lyhyiksi kun jostain syystä vetojen jälkeen loppuverra ei vois vähempää kiinnostaa ja tuntuu isommalta kidutukselta kuin itse veto ;=) 

KE 30min palauttavaa trainerilla. Piti tehdä kevyehkö pk, mutta eilinen tuntuikin sen verran että jäi sitten ajatuksen tasolle. Torstai kun oli jo mielessä...

TO 55min tempo / SST trainerilla yht. 1h15min. Tahmaista oli ja aloitus vähän liian kovana joten ekan 20min jälkeen oli pakko höllätä naksu, mutta ei se lopusta kovin helppoa tehnyt.

PE 1h trainerilla jossa 40min ala-vk. Keskinkertaisella fiiliksellä.

LA Suht lämpimään säähän ja yllättäen aika kuiville (tai ei ainakaan upottaville) väylille yksin cyclolla 2h lenkille.  Kulki varsin mukavasti ja ala-vk:ta tuli hyvin nakutettua mittariin, seuratoverien puuttuessa ylärekisteri kyllä jäi ohkaseksi.

SU Perhekuvioista johtuen jäi ulkolenkki tekemättä ja trainerihöperyyttä tuli vahvistettua taas yhdellä 1h20min setillä. Nyt oli kyllä harvinaisen tahmaiset kintut ja jo alemmalla kynnyksellä ajelu tuntui vaativalta. Mikä lie taas, ei näistä jaloista kyllä ota edelleenkään selvää vaikka kuinka yrittää löytää jotain logiikkaa milloin ne toimii ja milloin ei, samoin kuin syke. Wattiviisaria odotellessa....Loppuillasta vielä pikkaisen kahvakuulaa, väsynyttä rimpuilua sekin.

Yhteensä 8h liikuntaa ja selvä yliannos trainerointia. Tarttee ensi viikolla yrittää viikata ulkovaatteet valmiiksi tms. jotta tulis helpommin päivän päätteeksi lähdettyä ulkoilemaankin. Tai sitten Tapin malliin kokeilla juoksentelua, sitä kun tarttis taas oppia edes vähän tekemään jotta ei tuleva kuun vaihteen 2 viikon amerikan matka tee tepposia taas.

Tästä starttaa sitten valkun syysohjelman vika viikko ja sitten taas numerot pöytään powertapilla. Pikkasen alkaa jo jänskättää mitä on tulossa. Odotuksia on jo päässy syntymään että näin säädyllinen ja säännöllinen hinkkaaminen tois jotain plakkariin.

1 kommentti:

  1. Hyvät tehot olet saanut aikaiseksi ja ei ihme jos jaloissa painaa. Seuraava Teivo Cup on joulukuun 15. Kantsii laittaa kalenteriin varsinkin jos juoksentelet reissussa. Tuollaisesta vintsan rykäisystä saa sopivan kovan ja raastavan harjoitteen sekä sopivan erilaista ärsykettä talvitreeniin.

    VastaaPoista