sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Viikon huvit

Viime viikonlopun la-su kombo ei pitänyt olla mikään erityisen hurja suoritus, mutta sen jäljiltä joka tapauksessa uusi viikko alkoi varsin raskain koivin. Maanantai meni töiden avittamana levon puolelle onneksi, mutta ei riittänyt vielä tekemään jaloista tuorean tuntuisia tiistaiksi. Ylipäätään koko viikko meni väsyneenä, kunnes sitten lauantaina kintut teki yllättävän comebackin.

MA Lepoa

TI 4x10min RBI 4min VK:ta trainerillä, yht. 1h15min. Ei ollut hääviä ja tv:n katselukin jäi vaan haaveeksi kun synapsien vähäinen kapasiteetti tahtoi mennä kadenssin vahtimiseen. Vikassa vedossa jo pieni hyytyminen lopussa. Polvet vähän oireili, ei pahasti.

KE 30min palauttavaa trainerillä, tiedä onko näistä mitään hyötyä vai oisko soffa parempi.

TO 40min tempo / SST trainerilla yht. 1h. Vaikeata oli edelleen vaikka jalat vähän paremmat kuin tiistaina. Molemmat polvet, vielä enemmän vasen kipeytyi jo maanantaita selvästi enemmän. Eipä ole tuollaista ollutkaan aikoihin fillarilla. Leikin vähän kadensseilla ja 88-94 oli helpoin alue, jostain syystä 100 kadenssi, saatikka yli ei lähtenyt ollenkaan. Vasta setin jälkeen tuli luettua valkun ohje, joka progression nimissä oli määrännyt 45min tempoa. No ensi viikolle sitten vähän isompi loikka.

PE Lepoa, työkiireitä.

LA K-Tapin kanssa cycloilua 2h50min hienossa säässä, +6 astetta ja lähes tuuleton! Tappi valitteli pientä kanuunaa, mutta eihän pieni päänsärky tai myllerrys mahassa mitenkään voi vaikuttaa jalkojen toimintaan ja niinpä ihan leppoisan etenevää vauhtia ajettiin lenkura. Jalat olivat palanneet ja fiilis oli todella hyvä. Kynnyksien välissä (sykkeet) ajoa tuli melkein 2h, selvästi enemmän kuin esim. viime lauantain WBR-lenkillä, tällä kertaa ei mitään hyytymistä lopussakaan.

SU Cycloilua yksin 1h50min. Eilinen oli ollut vain hetken huumaa ja jalat olivat vähemmän innokkaat vauhdin pitoon joten suht rennosti tuli ajettua, ei kuitenkaan ihan kävelyvauhtia.

Yhteensä siis 7h20min. Ensi viikolla toivottavasti vähemmän työrasitusta ja jaloissa enemmän virkeyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti