maanantai 1. lokakuuta 2012

Sählyä ja lihaskipua sen seurauksena

Viime viikko meni suht perussetillä eli harjoitteen sovittamisella arkirutiineihin. Kirjaan viikon tekemiset  tänne taas yleiseen jakoon, kun omia harjoitteita en ole sitten 1990 kevään kirjannut mihinkään sysytemaattiseen päiväkirjaan tms. Eli olkoon tämä osaltani jonkinlainen muistipaikka, johon voin määräajoin palata.

Ma Santun kanssa Pyhiksen rantareitti palauttavana pyörittelynä

Ti ja Ke lepoa kun ei töiltä joutanut ja keskiviikon Vermon ravien seuraamiselta sekä entisen kolleegan muulta läksiäistämiseltä

To 30 min VK trainerilla + verrat (erityishuomio - ei rapelia vaikka oli edellisenä iltana aktiviteettia)

Pe 5min hölkkä + PirHin sähly 1h + koripallokentällä jaloissa pyörimistä 30min + hölkkää kotiin 30min. Hauskaa oli ja kovin hengästyttävää

La Cycloilua Lamminpää-Ylöjärvi maisemissa. Hyvä reissu oli, 5 hengen letkalla oltiin liikkeellä. Ja onneksi oli Samu mukana niin saatiin Santulle A) kuiljin korjattua Metsäkylän Shellillä ja B) mahdollinen varustelukierteen jatko pidettyä yllä

Su Ihan armoton lihaskipu selästä jalkoihin perjantain sähläämisestä. Toimi siis siten kuin sählyn pitääkin eli poistaa 200 diesel messeriin kertyneet miljoonan kilsan taksikarstat. Illasta Rogaining kapteenin kanssa osittain yhdessä osittain omin päin 2h MTB siivu Kalliojärvi-Hakkari-kaasulinja reitistöllä. Otin Kaltsun ja Hakkiksen mäissä kaikki irti mitä hetekan lailla vellovalla kulkimella vain saa.

2 kommenttia:

  1. Mikäs Santun cycloon iski ja tarkoittiko kommentti että Santtu tilasi jo Samulta kuitu-Parlee cyclon tms. kulkineen jolla voi meitä muita nöyryyttää kahta julmemmin?

    BTW, sunnuntain iltalenkillä uusi takatuubi tuntui hyvin rullivalta. Asiaan saattoi tietysti liittyä ed. päiviä kuivemmat hiekkatiet ja psykolookiset tekijät, mutta tuntui että noin 15w olisi lisää tehoa tullut ilmaiseksi.

    VastaaPoista
  2. Ajatus alkoi muodostua, kun nostin ketjuja paikoilleen noin kahdennenkymmenenen kerran (arvio saattaa olla alakanttiinkin) ja kypsyi lopullisesti, kun potkupyöräilin pari kilometriä Metsäkylän Shellille. Edellisen viikonlopun jalkajarruttelu (ja nyt kun puhun jalkajarruttelusta, en tarkoita suinkaan sellaista mummopyörän jalkajarrua, vaan sitä, että isketään jalka maahan ja toivotaan parasta) saattoi ihan vähän vielä kummitella mielessä. Joten, kun pääsin huoltikselle, jossa muut odottelivat, niin kysyin Samulta hienovaraisesti, että jos nyt tällä sekunnilla pistäisi tilauksen sisälle, niin kauanko menisi, että olisi uus cyclo alla :-).

    Ei sinällään, etteikö noita kaikkia saisi huoltamalla korjattua ja taas mentäisiin, mutta ehkä tossa tuli hyvä tekosyy lähteä päivitysprojektiin, jolla saisi tehomittarin heitettyä helposti myös krossipyörään. Sinkulaan vaatisi oman rakentelunsa.

    VastaaPoista