torstai 11. lokakuuta 2012

Iltalukemista

http://cyclinginvestigation.usada.org/

Siinäpä vähän raskaampaa iltalukemista. Valitettavaa, mutta ei tuota ehkä suureksi yllätykseksi voi kukaan kutsua. Sääli miten muuten hieno urheilulaji joutuu tälläistä viittaa päällään kantamaan.

5 kommenttia:

  1. Mikäs tossa oli raskasta? Ite ainakin näen tuon suuntana parempaan ja casen tärkeänä suunnannäyttäjänä ja asenteenmoukkaajana.

    VastaaPoista
  2. Tarkoitin siis että ei tuo nyt ainakaan mieltä kevennä illalla juuri ennen nukkumaan menoa. Ehkä itsellä on ollut aavistuksen naiivi usko siihen että edes joku olisi suht puhtoinen tuolla pelikentällä.

    USADA sen sijaan on kyllä aivan oikealla asialla ja iso hatunnosto siviilirohkeudesta, ei ole helppoa varmastikaan ollut tehdä tutkimusta oikeata isoa amerikkalaista sankaria, cancer survivoria ja hyväntekijää kohtaan.

    VastaaPoista
  3. Luin liitepuolelta G Hincapien todistuksen. Siitä sai vähän erilaista perspektiiviä asioihin: 1995 vauhti kasvoi pelotonissa niin että ei meinannut mukana edes pysyä, saatikka kisata sijoista. Vaihtoehtoja kai tasan kaksi. Ei käy kateeksi kavereita jotka tuossa tilanteessa oli. Hienoa, että nyt putsataan peliä niin että vaihtoehtoja on muitakin kuin nuo.

    Nämä kannanotothan ei kuitenkaan tarkoita, ettenkö suhtautuisi suopeasti välinedopinkiin, jota taitaa tarvita WBR:kin ajoissa allekirjoittanut jotta pysyy pelotonissa mukana yhteisajoissa.

    VastaaPoista
  4. http://www.scribd.com/doc/109619079/Reasoned-Decision sivulta 150 eteenpäin vähän myös perspektiiviä siihen, minkälaista persoonallisuuksista on kyse...

    VastaaPoista
  5. Tää on aika tiukka kommentti: A sport where the athletes at the highest level—perhaps without exception—used banned substances. A sport where doping was so accepted that riders from different teams—who were competitors on the road—coordinated their doping to keep up with other riders doing the same thing."

    (Vähän pitkä URL): http://online.wsj.com/article/SB10000872396390444799904578048672603746526.html?mod=wsj_share_tweet#articleTabs%3Darticle

    VastaaPoista