sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Mättöviikko

Alunperin oli jalo tarkoitus ottaa Rogainingin päälle suht kevyt viikko, mutta kun menohaluja tuntui löytyvän väsyneistä jaloista huolimatta niin homma kääntyi perusmättääksi. Kaiken lisäksi töiden puolesta oli erikoisluxusta eli olin Tampereella ti-pe ja olin kotosalla melkein joka ehtoo jo viiden pinnassa. Näitä lisää. Kaiken kaikkiaan nyt on päällänsä ja tuulisuojien alla kohtalaisen hyvä perusviritys sekä ennen kaikkea into puskea treeniä Tässä sitten viikon survaisut:

Ma Santun kanssa kevyt enemmänkin rupatteluhenkinen reilu tunnin cycloilu ja tais olla talviSäijä

Ti Rogaining kapun kanssa jälkipyykit 14km juoksulenkillä. Siinä mentiin ajoittain ihan kunnon juoksuvauhtia, vaikka loppuaika painuikin johonkin 1.12h paikkeille. Kulku oli kyllä uskomattoman kevyen tuntuista ottaen huomioon edellisen sunnuntain!

Ke Lähdin pikapikaa autolla Koikkarin Prismalle kuljin perärontikassa ja lähdin ekaa kertaa Kanuunoiden cyclolenkille. Hain lenkistä palauttavaa ja riittävän pitkää reisua ja sellaisena se toimikin mitä parhaimmassa määrin. Joissain mäissä saatoin vähän rassata tyhjiä jalkoja omalla nykäisyllä. Ajassa 2.30h.

To Oli niin väsyt jalat että otin tirsat työpäivän päälle ja keskityin kotona hiippailuun

Pe Perinteinen 30min hölkkä + 1h sähly + 30min hölkkäkokonaisuus. Yöllä heräsin aika pahaan selkäkipuun ja otin 800mg ibumaxia. Tätä osastoa on taas turhan paljon selkäsosastolla liikkeellä.

La Jyystettiin koko tiimin voimilla leppoinen PK cyclonastalenkki. Kertymää tuli n. 60km ja 2.40h. Tässä vähän mitat sekoili, kun kävin aamusta etuajamassa Wihan kilometrien lähdön - toki sitä ei ole laskettu lenkkikertymään, mutta mittariin se tuli nyt kuitenkin. Iltapäivästä kävin vielä etuajamassa klo 15 startin. Kovaa oli satkun juoksijoiden meno pakkaslumikelissä. Jos sitä joskus vielä itsekin tuon haaveen toteuttaisi...

Su Poljettiin Paulin kanssa pikkunätti 75km cyclolenkki. Saarenmaa-Kaarinamaunu-Savo-Ideapark-Hakkari-Säijä osastolla. Aikaa meni 3.20h ja sovitusti mentiin aika rauhaksiin tosin välillä Säijässä piku nykäyksiä, mutta kyllä alkaa olla jalat aika tyhjillään viikon päälle. PK:ta menis vaikka Utsjoelle, mutta tehoja oli turha yrittää.

Ensi viikolla olisi tarkoitus ottaa tehoviikko, jos jaloissa on vastetta. Jos ei niin sitten siirryn suosista lepiviikkoon. Olisi vaan mukava vähän kokeilla ihan kunnolla, miltä treeni tuntuu. Lumi teki nyt Teivo Cup projektille pientä mietittävää, kun oli tarkoitus vähän juoksennella tonnin vetoja. Täytyy yrittää päästä johonkin matolle, jos ei tule sulaa. Ihan vaan sillä vetoja, kun S-järven mattomiehen kuittailua on saanut lueskella :-). Sen verran pelaan safetya, että marraskuun suunnitellut voimaharkat alkavat Teivon jälkeen. Hyvä viikko hyvän edellisen viikon päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti