sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Viiden päivän sipasut

Ma-ti meni levossa, jonka jälkeen tuli ihan mallikas viiden päivän setti.

Ke 1500m juoksu
To 1h cycloilua Santun kanssa. Ihan kohtuu hyvällä intensiteetillä talvi 'Säijä' eli Hahmontie
Pe 30min hölkkä+1h sähly+30min hölkkä
La 2h/ 50km cycloilua Kalliojärvi - Hakkari reitillä. Santtu oli tokan kumin puhkeemiseen asti mukana, jonka jälkeen pörhälsin hakemaan auton ja korjaamaan taluttajan kyytiin.
Su 3.30h/ 91km cycloilua koko tiimillä ja lisäksi Paulilla terästettynä. Reitti: Lamminpää - Hopeatie - Asuntila - Rantatien kautta Kaukajärvelle ja sieltä hiekkateitä kotio. Pakko oli vähän yrittää pitää kyytiä, kun Paulilla oli joku hybridi kissansilmä kiekkovarustus Ridleyssä ja lähdössä vielä kehui että pisti päälle tällä kertaa vähän enemmän ettei tarvi aina palella. Saa nähdä onko ens kerralla toppatakki?

Tulevalla viikolla su on Jämi Rogaining huipennus 5h sarjassa eli roikkumista Veteranon kintereillä vastaten alaosastosta, metwurstileipien syömisestä ja tähystyksestä. Ei tule olemaan ihan kevyt reissu, varsinkin kun kapu ei ole ihan ekana hiipuvaa sorttia tässä meidän joukkueessa. Pisti meidät vielä Viimeisten pirkkalaisten ykkösjoukkueeseen! Hain eilen uuden sykemittarin, että osaan sanoa koska voi aloittaa elvytyksen. Vielä kun saisi tieteen edistämiseen lainaamani jordekompassin takaisin ennen starttia niin välinepuoli olisi reilassa. Jalitsusukat tekee rakkoja, mutta kun kaikilla kilpasienestäjillä on sellaiset, niin pakkohan ne on munkin laittaa.

Ma olisi tarkoitus tehdä hyvin palauttava pyörittely ja ti VK setti 2*20min trainerillä. Ke eteenpäin kevyttä jalottelua ja valmistautumista sunnuntain mittelöön. To eteenpäin lisäksi ylimääräisen malton nautiskelua. Toivottavasti kapu ei syö herkkuaan liikaa eli virolaista  kilohailia peltipurkista ja mulle ei tule kampyloa, niin päästäisiin taas vaihteeksi starttaamaan :-).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti