sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Sadetta pitelee

Viikon pyörittelyt tuli tehtyä otsikon mukaisesti sadetta pidellessä. Traineri pääsi viikon mittaan tositoimiin.

Ma Trainer VK 2x20min/ 5min palautus ja verrat yht 1.20h. Onneksi oli Santtu kirittämässä.

Ti-Ke lepiä ja lepiä vaikka piti palauttavaa ähertää...

To Trainer 30min yläVK raasto  ja verrat yht 1h

Pe Kauden päätöstilaisuus WBR tiimillä. Markus pisti vimosen päälle iltamat ja gourmeet meille perhekokoonpanolla. Alle sovittiin saunalenkki porukalla ja tarkoitus oli uhmata säätä, mutta sade ja tuuli yltyivät juuri ennen h-hetkeä sen verran pahaksi että jyystettiin Haikan werstaalla ryhmäspinning 1h. Revittelin 5-10min välein lyhyen maksimikiihdytyksen. Yllättävän koville otti lopussa.

La Markuksen kanssa perus cycloreitti Suolis-Taivalp-Savon ylitys-Idea-Hakkari-Pla 58km ja ajassa 2.26h. Sopivan leppoisa lenkki aamusta.

Su Oli ajatuksissa lähteä katsomaan Pirkan maalikahinoita, mutta kympiltä alkanut sade siirsi harkan trainerille. Haikan Werstaalla sitten hikoiltiin 2h Santun kanssa ja yllättävän hyvin aikakin kului, vaikka lopussa alkoi energiavaje painamaan jaloissa.

Hyvä viikko tuli taas harjoitteiden puolesta. Tällä setillä on kaikki mahdollinen tehty tulevan keskiviikon Viimeisten pirkkalaisten 1500m mestaruusjuoksua varten :-). Piti vielä illasta hölkälle, mutta ei jaksattanut. Aloin lämmittään saunaa ja jos vaikka olusenkin ottais.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti