maanantai 29. huhtikuuta 2013

Putki jatkuu

Mennyt viikko jatkui samoissa merkeissä kun edellinen eli viikko käyntiin katastrofilla ja siitä sitten vähän päivien edetessä skarppausta. Tällä viikkoa lisäbonuksena työkuvioita loppuviikosta sotkemassa rutiineja ja jotain taudintapaista hidastamassa miestä. Yleisilme edelleen harmaa eli nousujohteisen menon haku jatkuu.

Alunperin leirin jälkeen piti tehdä vähän happivetoja, mutta kun viime viikko meni penkin alle niin Valkku vaihtoi suunnitelman 5sek kireiksi ja 30sek anaer-kapasiteetti höykytykseksi. Tiistaina sitten trainerilla kokeilemaan 30 sekkasia vaikka kuskin olotila oli kaikkea muuta kuin ideaali. Traineri ei tietysti ollut se aivan osuvin väline noihin, mutta ei se ois tulosta muuttanut. 3 vetoa meni surkeasti ja 4. olikin sitten jo el grande catastrophe. Loppulämppä 2 min ja "harjoitus" oli pulkassa 35 minuutissa. Hommassa oli jo selvää rutiinia viime viikolta.

Keskiviikko onneksi valkeni aurinkoisempana, olo aavistuksen iskevämpi ja illalla rapea tunti maantiefillarilla jossa 19x5-10sek kirejä. Max 1110w ja 10sek 960w, kaikki meni enemmän tai vähemmän putkeen ja käänne oli melkoinen edellisestä päivästä.

Lauantaina kaverit oli ihan oikeasti ajamassa eli kisoissa. Itse päätin valita paremmin omaan iskuun sopivaa seuraa eli Kanuunoiden lauantailetkan kyydin. Kanuunatermein PK-VK:ta eli leppoisaa kyytiä oli luvassa. Keli oli vilakka ja kylmä meinasi tulla kun olin pukeutunut kuin WBR-lenkille ja päivän porukalla ei ihan vastaavia watteja tarvinnutkaan puristella. Loppua kohden vähän sentään tuli lämpöä kun kylmiltään pieni pujahdus Sappeen laelle hiihtosentteriin 3:45 @ 344w ja vika tunti tultiin kaverin kanssa paritempoa kun ei huvittanut aikataulun optimoimiseksi jäädä muun porukan kanssa kaffeelle Pälkäneelle. 108km, 3h35min @170w.

Sunnuntaina sitten kaiken muun lisäksi kurkkukröhä otti miehestä mittaa. Ois vaan pitänyt olla vaatetta enemmän lauantaina...Arpomisen lopputuloksena sitten parhaaksi ratkaisuksi päätin parisuhdelenkin vaimon kanssa. Alun jälkeen pari kokeilevaa kiriä ja tunne että tästähän voisikin tulla jotain. Toteutuksena 8x30sek, paras @720w ja muutkin suht onnistuneita ottaen huomioon että hommassa aika vahva harjoittelun maku. Hyvä mieli kun loppuun saakka lähti yllättävän ketterästi. Toki lenkin yleisvauhti tarjosi palautumiselle varsin otolliset olosuhteet. 60km 2h30min @NP 237w (on tuo Normalized Power kaava kyllä mielenkiintoinen, tiedä mitä siihen pitäisi tässä suhtautua...).

Koko viikko n.8h. Ensi viikon alussa vähän pakkolepiä kun tohtori tekee vikalistaa kuskista ja toivottavasti taas vapusta lyhyempää vetoa koneeseen (enkä puhu pelkästään tölkkien tyhjentämisestä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti