sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Leirin jälkeistä krapulaa

Edelleen on vähän hakusassa juuri ennen Mallukan leiriä taskussa olleet wattiloiset. Tai sitten ne oli sellaisia tasaisen traineri+hallimallin wattiloisia joilla ei kesällä ole käyttöä. Niin tai näin, niin sellaisia +275w lukemia olisi kuitenkin taas mukava nähdä pidemmissä vedoissakin.

Mallorcan paluun loppuviikko (eli ed. viikko) meni puolikevyitä ajellen, ehkä olisi pitänyt suosista ajaa vaan vielä kevyempää. Mutta jalat kun tuntuivat rullaavan niin ei osannut.

Tällä viikkoa alkuviikon "kohokohta" oli trainerilla tehty kohtuu katastrofaalinen ramppitesti. Kun jo yläkynnyksen alla tuntui suorittamiselta niin ei ihme jos sen yläpuolella puuhat loppui aika lyhyeen. Numeroista ei edes kehtaa tänne mitään naputella. Muut arkipäivät meni sitten kevyttä trainerilla.

Lauantaina oli vaihteeksi Tappi ottanut valmentajan viitan harteilleen ja Säijässä oli aikomus suorittaa 60min palvontamenot joukkue-vk:n muodossa. Alunperin kai ajatus oli pariveto Tappi+Junnu, mutta suostuivat sitten ottamaan juomapojankin ja kisa-seuran Hannunkin mukaan letkaan kun luvattiin että ei pyöritä jaloissa liikaa. Alkulämppä alkoi lupaavasti kun Junnu sai houkuteltua pieneen vastamäkeen allekirjoittaneen jaloista pitkästä aikaa selvästi yli 1000w lukemat. Itse veto lähti lutjakasti liikenteeseen ja onneksi suht myötäiseen eka legi. Jalat tuntuivat sen verran olevan ok, että omat vetovuorotkin tuli etupäässä hoidettua, tosin vain niin pitkään keulassa pysyen kun jalat antoi selvästi yli 300w lukemia jotta ei junan vauhti kärsinyt.

Porukkaa oli paljon liikenteessä Säijän teillä ja vierailevana tähtenä WBR-ajoletkassa nähtiin hallitseva Suomen maantieajon mestarikin joka ajoi tovin mukana kunnes kaikkosi omaa harjoitustaan jatkamaan. Over-underit tuntuivat mukavalta ja etenkin tuota over-kamaa jalat kaipaavatkin. NP watit oli 251w, AP jäi selvästi alemmaksi. Eläkeläisten jutut oli taas ilmeisesti sitä itseään kun nuoremmat ajoseuralaiset kaikkosivat omille teilleen kesken vedon. Eka juniori hukkui jo parin kilometrin sisällä lähdöstä ja Junnullekin riitti lopun vastaisella osuudella seura, vaikka onkin aika paljon jo saanut siedätyshoitoa eläkeläisten höpinöistä.

Sunnuntaina sitten vielä hienompi keli ja ennenkaikkea vähemmän puhuria. "PK-lenkkiä" oli huudeltu ja ajo olikin suht säädyllistä vain pienellä höntyilyllä. Matkassa WBR + Junnu. Muutamia jalkojen avauksia, mutta muuten sellaista välimallin ajoa. Lauantai taisi vähän tuntua ainakin omissa jaloissa. Onneksi lopun soolo-osuuden Lempäälän Nesteeltä kotiin sai posottaa osin myötäiseen, tulisikin aina 32kmh keskari noin "ilmaiseksi". Koko lenkura 109km / 3h30min.

Viikon saldo rapiat 8h ja treenikuviot vähän hakusassa. Josko ensi viikolla saisi taas paremmin otetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti