sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kohti starttia

Viikon sapluuna oli valmistelua kohti viikon päästä siintävää kauden ekaa starttia. Tosin joudun tekemään 'hanskat' eli kisa tulee jäämään kesken viimeistään lauantain jälkeen. Se taasen johtuu asioiden priorisoinnista ja priorisoitumisesta. Nuoremmalla perillisellä on balettiesitys (ryhmänsä mukana) Tullikamarilla sunnuntaina. En ole vieläkään saanut anteeksi viime kevään kevätnäytöksen väliinjättämistä syystä ,että olin polkemassa Ulvilassa juurikin samaan aikaan. Homma päättyi silloin kasaan ja siitä selvisin aineellisilla vahingoilla sekä verellä ja mustelmilla. Kevätnäytöksen väliinjättämisestä en sitten mitenkään. Viimeksi tänään muistutettiin asiasta koko perheen toimesta!

Tässä viikon harjoitukset:

Ma Äärikevyttä Werstas hönkää 1h 174W

Ti Työmatkapyöräilyt ap ja ip P-Union kokouksen kautta. Yht 1.30h

Ke Lepo

To Werstasraasto verrat+ 5*4min/ 4min pal. hapenottohärnäys. Vetojen Watit: 321, 314, 329, 351 ja 394. Santtu oli polkemassa omaa harkkaa ja se oli hyvä, niin ei vikassa ainakaan tullut mieleen suoristaa jalkaa kun olis ollut todistaja näkemässä. Harjoituksellisesti setti oli vähän huono, kun kunto alkaa olemaan nousussa ja en uskaltanut avata hanoja riittävästi ekoissa vedoissa. Viimeinen oli kaikki pelissä tyyppinen ratkaisu, mutta jos ekat olisivat olleet kunnollisia niin vika ei olisi noin korkeilla wateilla tullut. Ja nyt se on numeerisesti osoitettu, että Trabantti ei ole kierroskone. Parhaat tehot lähtee alta 90 kadenssilla mieluummin lähempänä 80. Yht 1.21h

Pe Työmatkajurnutukset Yht 1.22h

La 1h VK treeni Paten ja Markuksen kanssa Säijän temporeitillä kahtena kierroksena. Hyvä oli setti ja pysy homma aika nätisti lapasessa, kun ei lopussa tullut mitään grande kilpajyystöä. Työmiehen keli oli sivutuulen takia. Vedon watit 298, keskisyke 171, matka 36,99km ja aika 1.01,37h. Koko lenkki yht: 2.25h ja 74km

Su WBR tiimillä + Pate Pälkäneen perinteinen kevätavaus. 4.09h ja 123km. Santtu veti loppupuolella VK:ta ja sen aikaa tsupsuttelin omaa poljentoa. Hieno lenkki ja kyllä porukassa tekemisessä on voimaa, se tuli todistettua la ja su lenkeillä. Näitä lisää. Päälle vaihdoin kahteen sitruunaan kesägummit. Nyt on selkä ihan jumissa, mutta silti en venyttele siis en varmasti!

Viikon survonta yhteensä: 11.47h

Ensi viikolla alkaa sitten kauan odotettu kisailu ja viikolla on ohjelmassa lähinnä ylärekisterin kutittelua ja muuten leppoisaa pyörittelyä. Saatanpa käydä hölkälläkin. Viikkotempoilua en pääse vieläkään aloittamaan, kun on Hesapäivä tiistaina. Jospa jonain tiistaina pääsisi noihin karkeloihin mukaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti