maanantai 15. huhtikuuta 2013

Mallorcan leiri osa Tappi ja parin viikon saldot

Markus kirjoitti hyvän yhteenvedon Mallorcan leiristä ja täydennän tähän omia lukemia sekä parin viikon treenimuistiinpanot.

Kokonaisuutena leiri oli loistava juttu ja kun paikalla olivat 'oppaat' valmiina, joiden letkaan päästiin, niin ei tarvinnut reittejä ihmetellä vaan päästiin suoraan asiaan. Harjoituksellisesti tästä tuli juuri sellainen volyymin nosto kuin etukäteen uskalsi toivoa. Edeltävä pääsiäinen toimi hyvänä alustuksena. Kyllö tällaisella porukalla saa leiristä kunnolla irti. Omalta osalta kunto on talven jälkeen kohdillaan ja treeni tuntuu purreen. Eihän tästä Trabantista ihmeitä saa irti, kun aikaakaan ei ole rajatta käytössä, mutta kyllä vaan oli kivaa käydä väliin lämpimässä ja mäkisessä ympäristössä pyörittämässä.

1.4. alkanut (2. pääsiäispäivän) viikko:

Ma kevyttä palauttavaa cyclolla 2.10h

Ti trainerilla lähinnä vaan ylläpitoharjoitus 0.20h

Ke ap. ja ip. työmatka pyöräilyä 0.45&0.45h

To kuljin ja kuski Ryynäseen ja kohti leiriä

Pe Eka leiripäivä ja mittari hukkasi datat eli nousuwatit jäi saamatta. Otin ekan päivän kuulostellen hivenen säästellen. Kolme nousua tuupattiin niin kuin Markuksen rapskasta näkyy. Yhteensä 5h ja 137km

La keli ei suosinut ja aamusta 1h 29km sadetta peläten. Suunnattiin tuliaisten ostoon ja odottamaan parempaa keliä ehtoolle. Illemmasta 1.58h ja 48km palauttavaa.

Su 6.05h ja 150km. Pikku Soller 15:09min ja 337W, tuli otettua vähän turhan rivakasti mutta kun tuli muutama norski sopivasti samaan aikaan ja saatiin hyvää kisaa aikaiseksi. Yhtä jantteria en saanut kiinni, mutta muuten tuli poimittua porukka. Yksi kaveri laittoi kampoihin ihan kunnolla ohituksen jälkeen, mutta sekös vaan lisää wanna been intoa lisätä löylyä. Tunnelin nousu eli Puig Major 50:42min ja 301W. Tavoite oli alle 50min, mutta tyhjensin ekassa vedossa pajatson sen verran hyvin että ei ollut terävää ei! Ja matkan pituuskin unohtui kesken kaiken, niin ei osannut edes yrittää pinniä loppuun.

Ma 6.59h ja 179km. Llucin nousu rauhallisemmin jalkoja herätellen 26:07min ja 296W. Välipätkä Santun kanssa intensiivistä vauhdin pitoa ja suuntana Calobra. Letka kokoon ja Calobraan. Päätin, vaikka jaloissa painoi kuin olisi lyijyä, että tässä otetaan Trabantista kaikki irti, vaikka silläkin riskillä että kansipahvi irtoaisi. 36:58min ja 326W. En tajunnut että homma muuttuu lopussa ihan nousuksi ja viimeiset 2min tulikin sitten 370W. Päällä olin kyllä ihan nakit ja sen tuntee jaloissa vielä nytkin (viikkoa myöhemmin).

Ti 1.55h ja 48km. Curan nousu 19:13min ja 302W. Tässä vaiheessa oli jo eväät syöty eikä ollut kyllä intoakaan enempään reuhtomiseen.

Juotiin luostarilla kahveet tahi cola ja otettiin tiimikuva.



Ke-La työmatkalla. Pyörä lähti Pirkkalaan ti-ke yönä ja kuski parin tunnin yöunien siivittämänä Intiaan työreissulle. Ei ihan parasta tekemistä leirin päälle, mutta eipä noiden nousuaikojen pohjilta ainakaan pyöräilemällä itseään elättäisi vaikka saisi harjoitella 24h vuorokaudessa...

Su Teboilin lenkille cyclolla Paten, Samun ja Pian kanssa. Ajoa 2.44h ja 70km. Onhan tämä vähän karua, kun pääsi jo maantiekulkimen makuun. Hyvä lenkki, välillä pieniä rykäsyjä mutta muuten aika rauhaksiin. Leiri painaa jaloissa aika mukavasti vielä ja tulevan viikon alku pitää mennä päivä kerrallaan kuntoa kuulostellen.

Eka viikko yhteensä 18.03h
Toka viikko 11.38h
Leiri pe-ti 23h ja +590km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti