sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Viikon muut

Viikon kohokohta eli kauden eka WBR-style (tm) koohotus tulikin jo rapsattua erikseen, joten tässä viikon muut suoritteet.

MA: Kriittinen itsetarkastelu väläytteli sellaista mahdollisuutta että yläkroppa ois päässyt kaiken traineroinnin lomassa vähän näivettymään. Illan pieni kahvakuulasessio todisti epäilykset oikeaksi. Tästä ei ole taas kuin yksi tie eteenpäin...

TI: VK 4x10min trainerilla, kahdessa vikassa vedossa under-over kikkailut. Watit suht ok, mutta vähän väsyä tuntui koivissa.

KE: Harvinaisen väsy 1h pk:ta trainerilla, taisi mennä ekaa kertaa laskevilla wateilla, tosin kun en nähnyt syytä pitää kiinni mistään tasosta niin annoin liukua vaan.

TO: VK 2x20min trainerilla, Valkun ohjeen mukaan kevyempänä kuin viime viikon setti ja tällä kertaa varsin mukavan tuntuinen.

PE: Aurinkoinen keli ja kun ehdin siitä vielä nauttimaan, niin lajiksi vaihtelun nimissä vapaan hiihtelyä 1h. Oli yllättävän väsynyttä rimpuilua ja kun ei luistokaan ollut erityisen hyvä niin sai tehdä töitä vauhdin eteen. Onneksi sentään yläroppa sai tässä vähän virikettä.

LA: Jep jep jep, loistomenoa ja paljon virkeämpää kuin aiemmin viikolla.

SU: Aamulla ensin lämmittelyksi vähän kahvakuulia, sitten monenlaista perhetouhua ja kun viimein pääsi suorittamaan vähän ennen auringonlaskua niin piti tehdä kevyttä ja palauttavaa. Mutta Kaupin takuupolut ja maasturi oli siihen kyllä väärä yhdistelmä, ei niillä poluilla vaan voi ajaa mitään kävelyvauhtia. Jalat oli "tired" jo ennen lenkkiä ja lenkin jälkeen "very very pleasantly tired" Lydiard-termein. Mutta pari tuntia poluilla kruunasi viikonlopun setit! Pieni aksidenttikin oli sattua kun nojasin hieman ahnaasti polulla yhteen sisäkurviin jossa sattui jo oleskelemaan 30cm paksu mänty. Jäin hyväksi kakkoseksi vaikka yritinkin näyttävää olkapää-taklausta. Onneksi paksut talvivaatteet mukavasti pehmentävät tällejä.

Viikon saldo 10h ja väsytila sellainen että pitää vähän varovaisesti starttailla alkavaan viikkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti