sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Urheilijaelämää

Viikon teemaksi muodostui palautusjuomien ja tai tankkausaineiden ahnehtiminen. Aamuisin pumppu takoi flimmerin säestämänä kuin kovimpien VK treenien päälle. Ja kaikki tämä Saariselkä Helsinki yhdistelmätyökokoustusasiain tiimoilla. Keskiviikkona olin vakaasti päättänyt kääntää loppuviikolle uuden suunnan, mutta Rymy Eetuun päättyi sekin päätös. No viikonloppu tuli sitten ja pisti asiat ruotuun. Vaimo miehen ja mies urheilun.

Ma Työntekoa

Ti Hiihtoa vapaalla 1.54h 24km. Saariselän päälle kapuaminen oli tiukka rypistys.

Ke Työntekoa ja soittoruokalassa riekkumista

To Sohva

Pe 1h Werstaalla trainerointia. Välissä 15min/ 312w huonolaatuisen elämän karstanpolttoa. Yllättävän hyvät tehot lähti koneesta. Enempiä en viitsinyt riuhtoa, kun oli tarkoitus säästellä sunnuntaille kolmen vedon treeni.

La Cycloilua 4.39h - 117km keskisyke 138 - TB -letkassa. Pannutin jää kohdassa ja loin polven. Siitä selvisi parilla buranalla,mutta takavanne meni Samulle käsittelyyn. Keskivauhti ei kerro koko totuutta, koska vauhti oli välillä kohtuu reipasta. Joutu kapuakin ripittään, että jäi paukkuja sunnuntain vetoihin. Lienee mennyt perille sunnuntain tokan vedon jälkeen viimeistään :-). Kovassa kunnossa ovat Cerveloperheen molemmat edustajat. Onneksi ehtivät viikon verran tyhjentää pajatsoa Mallorcalla ennen kuin liitytään letkaan.

Su Pirkkahallivuorolla Pablon kanssa VK 3*20min/ 3-4min pal. Pablo otti kapteenin elkein tilanteen haltuun jo ennen varsinaista treeniä vetämällä Tour de France johtajan paidan päälle. Ekan vedon jälkeen apukuskin mehupullo vielä haltuun ja paikka tiimissä oli papparaiselle näytetty. Vetojen tehot olivat 300, 292 ja 294. Keskisykkeet 167, 170 ja 167. Hyvät setit kaikenkaikkiaan ja mikä tärkeintä kokemusta taas lisää vaihdoista yms yhteispelistä kesän kisoja ajatellen. Ajatus oli ajaa suht tasaiset vedot, mutta tällaisessa vuorovedossa sitä ei ihan jetsulleen saa aina napsahtaan.

Yhteensä runsas 9h viikko.

Tästä olisi tarkoitus rakennella pääsiäisen ja Mallorcan kautta nousevan treenivolyymin avulla huhtikuun Riihimäen kauden avaukseen kulkupoliittinen julkilausuma, jonka onnistuminen tulee sitten aikanaan nähdyksi. Toivotaan siis hyviä kelejä ensi viikon lopulle!

2 kommenttia:

  1. Taisi korkeanpaikan leiri Lapissa tehdä terää kun tänään aamusella irtosi kolme settiä hyviä wattiloisia varsin rennon oloisesti? Ehkä silti parempi soveltaa enemmän spesiaalikuurina valikoidusti jotta ei teho katoo.

    VastaaPoista
  2. Joo, aika hyvässä nousussa kunto kyllä. Nyt, kun method Tappiin saisi vain pienenpientä malttia, ettei tule takapakkeja ennen kisakauden alkua, niin kyllä tosta hyvä tulee.

    VastaaPoista