sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Paluuta harjoitteluun

Alkuperäisen sapluunan mukaan näillä viikoilla piti alkaa iskemään VK:ta lisureilla eli 2*20min olisi 3*20 jne. Hommat ei aina mene niin kuin elokuvissa ja nyt tavoitetta on rukattu uusiksi. Jos saisi kuukauden takaisen tason päälle niin hyvä edes se. Joka tapauksessa hyvää oli kuluneella viikolla se, että tuli tehtyä kolme tehotreeniä, joka ei alkuviikosta tuntunut mitenkään helpolta. Watit eivät ole mitään kovia, mutta hyvä että edes nämä. Tässä viikon touhut:

Ma lepo

Ti 10min verra + vk 30min - 266w + verra Yht 1h

Ke perusWerstas 1h 197w

To verra 15min + vk 4*10min/ 2min pal watit: 242, 246, 250, 258 yht 1.20h

Pe lepo, kun ei ehtinyt ajaan

La Teivo cup 5km 20.46 + verrat. Hyvin nousi syke, mutta kulku oli perushorroria. Yht. 1h

Su Oli aikataulupainetta olla ennen puoltapäivää kotona ja toisaalta ulkona olo kylmä. Lykättiin Markuksen kanssa lähtöä ja päätettiin lähteä klo 9. Aikaa kertyi 2.13h ja vauhti oli rauhallista, että pysyi ajoviima aisoissa. Hyvä kuitenkin, että saatiin aikaiseksi ulkolenkki.

Treenit yhteensä 6.33h

Viikon kovimman ja positiivisimman urheilupaukun räjäytti pirkkalainen perheenäiti Mervi Pesu pokkaamalla hiihtosuunnistuksen MM -mitaleita pitkin viikkoa ja sitten pisteeksi viikon päälle pitkän matkan maailmanmestaruus. Sitä eilen Veteranon kanssa Teivossa povailtiin ja kovasti toivottiin. Ei paljon ikä tunnu, kun hommat osaa. Onnittelut!

Ensi viikolla olisi ajatuksena saada tunteja kasaan paremmin kuin viime viikkoina. Huomenna heti vk:ta. Lauantaina, jos vaan on keliä, pitäisi tuupata pidemmästi. Sunnuntaina suuntaan Saariselälle ja riipasen vapaalla talven tokan hiihtolenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti