sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Paleltaa

Ensimmäinen kokonainen viikko loman jälkeen kotomaassa sujui keliä lukuunottamatta varsin positiivisissa merkeissä. Fiilis ja motivaatio kohdillaan,kun tuntuu,että talven treeni palkitaan ja ensi kesänä fillari voi jopa vähän liikahtaa (toki tietenkin suhteellinen käsite).

ma - 1:25, jossa 8x6min@290-300-310-320-330-340-340-340w
Vetojen käynnistäminen tökkii aina vähän, joten tein koko setin yhteen putkeen ilman taukoja. Sunnuntaina tuli jäätyä hengailemaan Pirkkahallille ja oli ilmeisesti vähän liian vähän sapuskaa mukana ja ei ihan palautunut, joten oli vähän työstämistä lopussa.

ti - lepo

ke - 1:39, jossa 4x4min@400-400-400-455w
Oli pari päivää palavereita ja tuli nukuttua ja syötyä vähän huonosti ja istuttua 8t autossa, joten olin vähän kahden vaiheilla, jaksanko tehdä treeniä ollenkaan. Kun vihdosta pääsin fillarin selkään, niin meni niin hyvin, etten meinannut uskoa numeroita, mutta kun oli kaksi tehomittaria päällä, jotka molemmat nollasin ennen vetoja, niin kait se on uskottava.

to - pitkästä aikaa Werstaalla Tappin kanssa 1:24, jossa 1x60min@324w
Ohjelmassa oli 3x20min, mutta ajattelin ensimmäistä vetoa ajaessa, että josko ajaisin samantein puoli tuntia, niin ei tarvitse niin montaa kertaa taas startata. Puolen tunnin kohdalla sitten 40min ja 40min kohdalla päätin sitten ajaa koko tunnin samantein. Keskiviikko oli selkeästi tyhjentänyt varastoja ja hiilarit alkoivat selvästi loppumaan 40min kohdalla. Olen pitänyt pientä kalorivajetta tämän viikon, tarkoituksena tiputtaa pari kiloa ennen Mallorcan reissua ja kun muutamalle päivälle viikolla osui "pakkoravintolasyömistä", niin hiilarien määrä ruokavaliossa ei ole ollut ihan optimaalinen.

pe - lepo

Viikonlopuksi suuntasin vanhempien luokse Nilsiään,jossa pakkanen paukkui aika reippaasti. Olin jotenkin kuvitellut,että kevät tekisi tuloaan susirajallakin ja pakkasin mukaan cyclottimen,trainerin sijaan ja kun koko viikonloppua ei tohtinut olla treenaamatta,niin sain kärsiä sen nahoissani.

La - 1:30 reipas krossarilenkki. Sen verran kolea,että mittarikin alkoi hyytyä tunnin kohdalla,eikä ollut hinkua ajaa kovinkaan pitkästi. Ekan tunnin keskiteho 280w

Su - 1:40 reipas krossarilenkki. Ekan tunnin keskiteho 280w, jonka jälkeen mittari taas simahti. Tarkoitus oli ajaa ohjelmanmukaisesti rauhallisesti,mutta eihän tossa kelissä ole muuta mahdollisuutta,kuin pitää kunnolla tempoa,että edes vähän pysyy lämpö päällä.
Eihän tossa pakkasessa ajamisessa ole kertakaikkiaan mitään järkeä eikä kohtuutta. Miksi tällaisessa maassa kukaan ensinkään alkaa harrastamaan pyöräilyä tai  mitään ulkolajia?

Doh,josko kevät kuitenkin tekisi tuloaan pikkuhiljaa koto-Suomessa ja pääsisi ajamaan vähän reilummin ulkona ja totuttelemaan taas siihen ennen Mallukan leiriä.

1 kommentti:

  1. Aika roheita alkaa olla tosiaan watit! Taitaa olla tasaisen vetomiehet siis selville Mallukalle ja mäkien päälläkin ehdit jo pienemmillä luostarinyppylöilläkin kietaista puolikkaan ekasta palautusjuomasta kun me muut vielä kavutaan rinnettä ylös.

    VastaaPoista