maanantai 6. tammikuuta 2014

Vähän reilun viikon satoa

ma - ei ehtinyt (töitä)
ti - ei ehtinyt (töitä ja vähän raketinammuntaa, tms)
ke - ei kyennyt
to - 1:16, jossa 2x15min mikrointervallit 30/40sek
Pakkolevänneenä motivaatio kohdillaan ja muutenkin kyllä aika mukavan tuntuista, jälkimmäisen setin viimeisessä vedossa nykäsin mittarin neulan 600w tuntumaan.
to2 - 2:32 todella rauhallista cycloilua, meinasi jo suorastaan tulla vilu...

pe - 1:30 TT-trainerointia. Kokeilin mikrointervalleja maltillisella teholla ja toimii kyllä todella hyvin tähänkin ja itseasiassa juuri nimenomaan muutoin tosi takkuiseen traineri-TT ajamiseen tuntuisi toimivan ihan loistavasti. Kannattanee harkita jatkuvaan käyttöön ottamista.

la - 3:30 Mutavellissä cycloilua. Ei mennyt ihan speksien mukaan. Oli tarkoitus ajaa leppoisa pitkä lenkki Hannun ja Samun kanssa, mutta jotenkin päädyttiin "hiekkatielle", joka oli muuttunut upottavaksi mudaksi. Yhdistettynä Ellivuoren mäkiin ja siihen ja että olin pari edellistä päivää sulatellut vähän joulusuklaita aika minimaalisella kalomäärällä, teki lenkistä ihan ennätysraskaan. Matalainertiainen kampeaminen vie kaikki voimat meikäläisestä, ihan sama, paljonko tehomittari näyttää. Nyykähdin lopussa ihan totaalisesti, kun Samu ja Hannu leikittelivät Sorvankylän (jep, ihan oikeasti) mutamäkitiellä, onneksi J.Lilja ilmestyi jostain tyhjästä henkiseksi tueksi, että selvisin asfaltoidulle pätkälle asti.

su - 1:49 Pirkkahalli 1x50min
Ihan tolkuttoman tukkoisen tuntuista lauantain jäljiltä. Takareidet huusivat hoosiannaa, eikä vain kertakaikkiaan pyörinyt mihinkään. Oli pakko ajella vähän "kirejä", että saisi jalkoja auki.
su2 - 1:52 cycloilua

ma - 1:49 Pirkkahalli 1x55min
Huomasi edellisten päivien ajamisen jaloissa, vaikka nämä pitkät hallivedot onkin, pieniä herätteleviä kirinypäyksiä lukuunottamatta, tullut tehtyä melko maltillisilla tehoilla, kotomaisilla termeillä jossain  aerobisen kynnyksen tuntumassa.


ma-ti-ke oli siis pakkolepiä, mutta loppuviikko ja loppiainen paikkasi aika mainiosti: vähän rontti 14t ja 770TSS. CTL pongahti keskiviikon 81:stä maanantain 89.5:een.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti