sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Talvea pakosalla Werstaalla ja muita viikon aikaansaannoksia

ma - 1:46t pirkkahalli, jossa 1x55min
ti - lepo
ke - lepo
to - 1:20t jossa 2x15min 30/40sek. Ei ihan niin leppoisan helppoa, kuin olin toivonut parin lepopäivän jälkeen. Mutta ei toki mitään raastoa. Jälkimmäisen setin neljä viimeistä intervallia nykäisin vähän reilummin 600w tuntumassa.
pe - 1:30t TT-pyörällä, jossa 32min 30/40sek. Ei varsinainen intervallitreeni,vaan ajon rytmitystä ja vähän toisenlaisen ärsykkeen hakua TT-pyörän päällekin. Mutta siis tosi maltillisilla tehoilla. 

la - 3:00t trainerimaratoni Tapin ja Henkan kanssa Werstaalla. Oli sen verran viileä aamulla, että Tapin ehdotus trainerimaratonista oli houkutteleva ja täytyy sanoa, että yllättävän kivuttomasti kului aika kolmeen pekkaan. Korvaukseksi autotallin lämmittämisestä Tappi tarjosi bretseliä ja kahvia Airamista, ihan luksusta!

Illalla sain Eevan houkuttelemana aikaiseksi käydä pitkästä aikaa salilla! Hirveää raudanpumppausta, josta seurauksena hienoinen lihaskipus ja jäykkyys, kun kerran kvartaalissa salille eksyy.
su - 1:48t pirkkahalli, ilman sen kummempaa teemaa. Vähän reippaampaa perusajoa, kun viikon tunnit jäivät vajaaksi. Tapin, Markuksen ja Junnun keskenäistä, veljellistä kannustusta oli tietenkin ilo seurata ; ).
Viikon tunnit jäivät hieman vajaaksi suunnitellusta, kun pakkanen iski. Kun en kertakaikkiaan ole kovin pakkasenkestävä ja muutenkin tässä viime viikot tottunut ajankohtaan nähden tosi leutoon säähän, niin todella iso kynnys lähteä tästä ulos pitkää siivua jauhamaan.  Pitää tiivistää äkkilähtöjen seurailua, josko tähän löytyisi jokin hyvä hetkellinen ratkaisu!


1 kommentti:

  1. Joops, yhdistettiin Tapin vikaan settiin sunnuntaina hallissa henkistä valmennusta Paten kanssa. Mutta mikään määrä provosointia ei saanut miestä irrottamaan katsettaan wattimittarista ja steadistä, suunnitelman mukaisesta, diesel-runttauksesta. Pari tälläistä henkisen valmennuksen tuokiota vielä niin Tappi voi huoletta hankkia kesäksi keltaisen ajopaidan ja ottaa vastuun isompienkin pk-tahtisten yhteislenkkien vetämisestä.

    VastaaPoista