sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Pakkasviikon sisätilajumitusta

ma - lepo

ti - 0:50 tosi kevyttä pyörittelyä trainerilla

ke - 1:18  2x15min 30/40sek
Tiukan työviikon takia yöunet jäivät heikoiksi ja v-käyrä aika korkealla ja eikö se puhelin pirissyt ekan intervallisetin aikanakin. Mutta ajo oli kyllä hyvän tuntuista ja tuulettelin jälkimmäisessä setissä vähän päänuppia; ei jäänyt kuin pari ensimmäistä vetoa alle 500w ja viimeiset neljä "perinteisesti" vähän reippaammin.

to - lepo

pe - 2:03 traineriajelua. Lämpökuorma iskee aika pahasti pidemässä suorituksessa trainerin päällä ja tuuletinta ei oikein uskalla pitää päällä, kun tuntuu, että siitä saa flunssan herkästi.

la - 3:01 trainerimaratoni Tappin kanssa Werstaalla. Oli merkittävästi paremman tuntuista ajo, kuin perjantaina. Syöminen edellisenä päivänä tekee näköjään ihmeitä.
Henkka lintsasi jollain leiriverukkeella.

su - 2:21 Pirkkahalli, jossa 1x55min. Tappi ja P. Leppäsen iskivät reilun puolen tunnin kohdalla kantaan, mistä seurannut vuoroveto lähti, ei niin kovin yllättäen, lapasesta ja treenistä tuli vähän turhankin kova, mikä oli vähän hölmöä etenkin, kun ajo tuntui jo valmiiksi nihkeältä. Pyörittelin loppuun tunnin kevyesti trainerilla, kun ulkona ajelu ei onnistu ja ajelu jäi muuten lyhyeksi kasilta alkaneen jalkapalloturneen takia.

Vähän liikaa intoa tehoilussa tällä viikolla. Jotenkin sisätiloihin rajoittuminen ja aiempia lyhyempi treeniviikko puskee turhan herkästi adrenaliinia pintaan treenissä. Toivottavasti kelit palaisivat ulkoajelua suosivaksi pikapuoliin, mutta jos sääennusteeseen on uskominen, niin trainerillä mennään edelleen. Toisin kuin pakkasukko Onnelan ja kuuraparta Suomen, meikäläisen pakkasenkesto on sitä luokkaa, että fillarin vienti autoon ja takaisin, on aivan toleranssin maksimirajoilla.

3 kommenttia:

  1. Täältä Kari Mäkisen otoksia http://www.tulospalvelu.profiili.fi/kuvagalleria/pirkkahalli19012014/

    Löytyisköhän Virosta jotain hartioiden kavennusleikkauksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lajinvaihto temposta yhteislähtökisoihin? Susta tulee oiva lead-out jollekin sprintterille, watit pitää huolen vauhdista ja hartiat siitä että latu aukee jos sattuu hetkeksi väylä kärkeen olemaan tukossa. Harjoittelet vielä Mark Renshaw mallisen pääpelin niin homma on viimosen päälle hanskassa.

      Poista
  2. Ei pelkoa. Mä, kun en jotenkin vain kykene arvostamaan noita yhteislähtöjä kovin korkealle (vaikka totuus tietenkin on, että omassa arvoasteikossa kärkeen sijoittuvat tempo, takaa-ajo ja sprintti on ihan niche lajeja maantiehen verrattuna, niin nämähän ovat kovin subjektiivisia asioita) ja kuskina oon arka, kuin lammas, etten uskaltaisi olla kilometrin sisällä loppukirikarkeloista :)

    VastaaPoista