sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Sisäliiksaa

Viikko alkoi aika väsyillä jaloilla ja päätinkin sitten heivata ihan kunnolla, kun lihaksistossa oli pakotusta ja yleisesti väsyä. Loman jälkeinen kovatehoinen treeni iski rekyylillä takaisin ja sen tunsi maanantain halliajelussa. Olisi pitänyt ottaa palauttava niin kuin monesti aiemminkin. Wanna BE tekee mitä oikeat kuskit - tulos on vaan aina wanted be. Pienellä heivauksella tilanne koheni aika paljon ja tästä on hyvä jatkaa ensi viikkoon. Kuluneen viikon kaikki treenit tuli tehtyä sisällä, kun hipiä ei kestä lomareissun jälkeen pakkasta saatika nollakeliä.

Tässä harjat:

Ma Pirkkahallissa verta + 45min kiihtyvä 279W + verta Yht 1.50h. Piti juosta päälle, mutta pakarassa oli niin kovaa rasitus kipu ettei kerta kaikkiaan pystynyt.

Ti ja ke lepo

To Werstas -trainerointia Henkan ja Santun kanssa. Piti ajaa pitkä kiihtyvä vaan jalat olivat edelleen alatoopia ja 20min - 258W jälkeen pyörittelin palauttava sekä muutaman 40/30s kiihdyttelyn 400W/200W. Yht 1.28h

Pe Werstaalla Santun kanssa. Uudella hyökkäyksellä pitkään kiihtyvään. Verta + 45min kiihtyvä 262W + verta Yht 1.17h

La Werstaalla Henkan ja Santun kanssa pitkä 3h trainerointi. Pikkasen soijaa pukkas... Tallissa ihmeteltiin tänään lattiaa ja mitä yhdessä kohtaa on tapahtunut. Selitin että Järvinen oli siinä ja siihen tuli vastaus että siinähän on edelleen ihan selvästi järvinen!

Su Pirkkahallissa 1.45h ajelu ja päälle 0.45h hölkkäilyä. Ajo 5min 347W/ 5min palautus + 20min 285W/ 10min pal + 20min 298W. Patse El Purito Laikolakin oli mukana koohkaamassa tokan vedon lopussa.

Yht 10.05h

Ensi viikolla on Teivo cup lauantai ja se taasen vaatii tiistaille raastavat Pirkkahallitonnit. Maanantai alkaa Wersaalta, joten sisäliiksalla jatketaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti