sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Aurinkohan se siellä pilkistää!!

Keskellä viikkoa tuli pari vähän tiiviimpää palaveripäivää ja mehut olivat aika vähissä, treeni ei oikein sujunut ja v-käyrä korkealla, mutta loppupeleissä viikko päättyi ajankohtaan nähden aivan upeassa kelissä. 4 astetta pakkasta ja kun tarpeeksi jaksoi ajaa, niin sieltähän se aurinko tuli, kuin tulikin pilvien lomasta paistattelemaan päivää.

ma - lepo
ti - 1:28, jossa 4x4min 378-382-381-411w. Ei ihan tainnut olla täysin palautunut viikonlopusta ja trainerilla viimeisen vedon teho jää tosi vaatimattomaksi, mutta muuton tuntui tosi hyvältä (ekan vedon aikana hädin tuskin hengästyi niin, että juttelin niitä näitä Tapin kanssa). Numeroiden valossa vähän parempi setti, kuin syksyllä trainerilla tehdyt ja ei mitenkään kovin vaikea. Tosin eri trainerilla, mikä varmaan helpottaa osansa.
ke - palaveria ja asiakkaiden kestitystä aamusta iltaan
to - 1:20, jossa 3x16min 327-327-329w
2 päivää palaveri aamusta iltaan takana ja juna oli puolitoista tuntia myöhässä niin, että pääsin fillarin selkään vasta ysiltä illalla. Fiilis oli, että tänään olisi varmaan parempi jättää ajelut väliin ja ainakaan mitää palauttelua kummempaa ei kannata yrittää. Ihan oikea oli kyllä fiilis. Aika pahalta tuntui ajo, mutta väänsin sitten pikkusen väkisin, kun menin kerran aloittamaan. Viimeisessä alkoi lopussa saamaan vähän taas hommasta kiinni.
pe - 1:36, jossa 8x6min 290-300-310-320-330-340-340-340
TT-pyörällä pitkästä aikaa. Aika tiukalta tuntui ja pari viimeistä jouduin nousemaan kahvoille. Ehkä olisi voinut ottaa päivän palauttavaa välissä, kun torstai oli niin pahan tuntuinen, mutta toisaalta halusin tarkoituksella tehdä 2 vetotreeniä putkeen.
la - 2:30 rento CX-lenkki Markuksen kanssa.
su - 3:24 TB:n CX-lenkki, Samun, Pasin ja Junnun kanssa vähän samoja reittejä kierrellen, kuin la Markuksen kanssa, tosin pienellä sakolla varustettuna. Keli oli kyllä mitä parhaimmillaan ja kun muulla porukalla oli niin kovasti ajohinkua, niin eihän sitä tohtinut jarruna roikkua ihan koko aikaa, vaikka omaan suunnitelmaan oisi kuulunut ihan palauttelevan kevyt pyörittely.

Näistä hurjista määräviikoistahan alkaa tulla tapa! Melkein 10,5t tai wattitermeillä 613TSS/8073kJ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti