sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Parempaa tiedossa

Kulunut viikko meni vielä flinssassa. Oikeastaan lauantaina oli ensimmäinen päivä, että keuhkot tuntuivat suhteellisen normaaleilta. Tekemiset jäivät viikonmittaan enemmän puutarhakaupassa kärryjen työntämiseen ja kassalla tuskan hikoiluun laskuja maksaessa. Tekosia olivat:

Ti 1.47h palauttava, 53km

To 1.28h 46km. 2*10min vk ryhmäajoa Säijässä. Keuhkoissa kirveli kuin boston ja ei ollut muutenkaan nenä vielä auki eli ei ihan pystynyt liekittämään ekaa kovempaa vetoa.

La Tour deTampere maastoajelua 5.36h ajoaikana ja matkana +80km. Olihan maantieniilolle aika teknistä polkua jälkimmäisellä puoliskolla. En ole tollaisissa louhikoissa ennen ajanutkaan. Huh huh. Maastomiehille näytti olevan ihan perussettiä.

Su Pirkkalaispyöräilyä 30km fiksillä nuoremman perillisen kanssa. Sitkeästi päästeli pikkuSäijän maastonappuloilla. Vanhemman kanssa vastaavasti vähän vauhdikkaampaa ajoa iltapäivästä (mittarin mukaan 50km/h ja todellinen lienee 45km/h), kun mentiin hakemaan hänelle ajovarmuutta isolta parkkialueelta. Kulkimena oli saman merkkinen kuin aamulla alla ollut fiksini, mutta sillä erotuksella että tässä oli vapaaratas ja moottorivoima.

Ei siis kovin kummoista harjoittelua vielä tällä viikolla, mutta kun flunssa oli päällänsä ja erityisesti aiheutti keuhkoissa arkuutta niin muutakaan ei voinut. Yht 8.51h

Ensi viikolla pitäisi juntata jo tehoa enemmän ja viikonloppuna valmisteluhenkistä ajelua parin viikon päässä häämöttävään pitkän Pirkan 36km/h ryhmäajoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti