sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kadonneiden wattien metsästystä ja kesäkumibluessia

Edellisen viikon lopputulema oli että kohti parempaa ollaan menossa ja kyllä se näin on onneksi tällä viikolla ollut. Mitään henkeäsalpaavia treenejä ei tullut, mutta ehjä viikko ja sekin on jo jotain. Ei pysty olla ihmettelemättä, kuinka alas voi kunto mennä parin viikon flunssassa.

Ma lepiä edellisen yön valvomisen (työjuttuja) jäljiltä ei vaan pystynyt hyppään sarviin

Ti tissiposkipäätöksellä en lähtenyt viikkotempoon, vaikka kerrankin olisin ehtinyt. Hyvä etten mennyt, vedin TT kulkimella 2*20min VK ja olihan ponnetonta. Watit/ vauhdit: 289/ 37,6 ja 281/ 38,9 Yht 1.33h ja 50km

Ke pyörittelyä 1.42h ja 50km, samalla tuli katsastettua Allin nousussa ollut kunto ja valmistelut Norjan ajoihin. Hyvin oli taas loihtinut muutamalla lenkillä kinttuihin vauhtia.

To Kanuunaletkassa 5*6 km telaketjuajoa reippaalla vauhdilla. Sinällään hyvä treeni, koska fillarifoorumille virisi pitkät keskustelut telaketjuajosta. Toivottavasti Pirkassa lähtee pyöriin hyvin heti alusta. Yht 1.58h ja 67km.

Pe perus Säijän pyörittely 1.12h ja 37km

La Pinsiö WBR palauttavasti Paeten kanssa eli isolla rievällä koko reissu ja mäet kinnaten. Yht 2.28h ja 72km

Su Kangasalan kevätpyöräily kesähelteessä. Ennen lähtöä pihisi etukumi, joka korjaantui ilmaa lisäämällä, kun vanha litku paikkasi reiän lennosta. Puolivälissä suhisi sitten takarengas ja ei muuta kuin litkupuuhiin. Siinä, kun kesdäkumibluessi oli päällänsä ja jättipaarmat ympärillä syöden elävältä, oli olo aika huipussaan. Pääjoukko meni ja minä tulin perästä. Eipä ollut kunto muutenkaan ihan huipussa ja olisi ollut tuskaista roikkumista jos sitäkään loppumatkasta. Visillan porukka toi tapahtumaan vauhtia aikalailla verrattuna aiempiin vuosiin ja se oli loistava juttu. 2.18h ja 80km

Viikko yhteensä 11.11h

Ensi sunnuntaina on pitkä Pirkka +36 ryhmässä. Kunto on nousussa ja ei voi kuin toivoa, että kadonneita watteja tulisi kevyen harjoittelun ja palautumisen kautta. Uudet tuubit täytyy hoitaa alle ennen h-hetkeä eli tuli asiaa Samun putiikkiin. Siinä voi ohessa nostattaa pyöräkuumetta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti