lauantai 11. toukokuuta 2013

Tehoa ja lepoa

Kulunut viikko on mennyt arkea sovitellessa niin, että jotain ehtisi treenaamaankin. Tulipa käytyä USA-Suomi matsi seuraamassa oikein paikan päällä. Vakaa aikomus oli korkata kautta aikain eka viikkotempo, mutta työpalaveri venähti taas kerran sen verran että homma kääntyi omaksi VK treeniksi.

Kirjoittelen viikon turinat jo nyt, kun huomenna pukkaa työkeikkaa ameriikan Yhdysvaltain maahan. Torstaina paluu ja sen jälkeen onkin sitten kova tohina Pyynikkiä ajatellen. Pääosin luotan levon voimaan tässä kohtaa, vaikka juoksuvermeet mukaan pakkasin.

Tässä viikon saldot:

Ma TT kulkimella palauttelua ja temporeitin katsastus Santun kanssa. 43km 1.30h

Ti Tempon tilalla 2*20min VK Saija perusreitillä, meno 19.38min 298W 41,1kmh, paluu 21.16min 307W 36,9kmh. Paluussa oli Pate ja Henkka kirittämässä peesissä, niin sain napsun enempi irti. Tuulet oli tasan päinvastaiset ja se näkyy wateissa. Yht 1.40h

Ke matsi

To Pyynikillä WBR porukka höystettynä Patella ja Henkalla. 9 kiekkaa 57.51min 281W. Yht 1.27h

Pe Haikan lavan pihan haravointia

La Henkan ja Joukon kanssa Ellivuori. Jos tää oli Elite heeboille pitkä palauttava, niin mun täytyy alkaa treenaan kolme kertaa enemmän kuin nykyään. Tultiin Kiskokabinetilta aika haipakkaa. Jouko oli laittanut vähän reippaammin päälle ja tais olla aika trooppisissa fiiliksissä, kun arska paisto ja Henkka pisti satsia vaan lisää :-). 3.58h ja 128km. Korkkasin seuran uudet ajorytkyt ja kyllä on hyvät!

Yht n. 8.30h

Ensi viikon alku menee reissussa ja sunnuntaina on vuoden kärsimysnäytelmä tiedossa Pyynikillä. Pääseeköhän papparainen maaliin? Henkalle lupasin Eliten voitosta kaljat Loukon pubissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti